- 9 Kasım 2015
- 5.511
- 5.536
- 198
- 43
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #17.501
test çubuğunun çizgisi değil mi, gebelik çizgisi değil yani.Kendi cizgisi bacım o inş gebesindir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
test çubuğunun çizgisi değil mi, gebelik çizgisi değil yani.Kendi cizgisi bacım o inş gebesindir
Üstten görünen parlak cizgi testin kendi cizgisi basıma geldi cünkü canım bize pembe cizgi lazım böyle degil sen gelmezse regl 2 gün sonra tekrarlatest çubuğunun çizgisi değil mi, gebelik çizgisi değil yani.
Sagol canım bakalım var daha regl ye 5 günÜstten görünen parlak cizgi testin kendi cizgisi basıma geldi cünkü canım bize pembe cizgi lazım böyle degil sen gelmezse regl 2 gün sonra tekrarla
Varmış baya cıkmaz dahaSagol canım bakalım var daha regl ye 5 gün
Bence var cnm 2 gün sonra tekrarlaMerhaba kızlar adetime 6 gun var bugün dayanamadım erken gebelik testi yaptım çok ince bir cizgi var gibi sizde bakarmisiniz?Eki Görüntüle 2028934
Merhaba kızlar adetime 6 gun var bugün dayanamadım erken gebelik testi yaptım çok ince bir cizgi var gibi sizde bakarmisiniz?Eki Görüntüle 2028934
canım inşallah meleğin gelmiştir hayırlısı ileSagol canım bakalım var daha regl ye 5 gün
çıkanlara hayranım zaten :)Varmış baya cıkmaz daha
sagol canım bugün le birlikte 4 gün var bakalım kısmetcanım inşallah meleğin gelmiştir hayırlısı ile
Benim 17 gün kala cıktı ya bu gebeligimde kızımdada 5 gün kala cıkmıştıçıkanlara hayranım zaten :)
O nasıl oldu kız 17günü kala idrar da mıBenim 17 gün kala cıktı ya bu gebeligimde kızımdada 5 gün kala cıkmıştı![]()
Evet :) erken döllenme olduF
O nasıl oldu kız 17günü kala idrar da mı
Maşallah ne güzel yaa adetten hemen sonra kaldım herhalde öyle mi?Evet :) erken döllenme oldu
Hemen kalmışım cnm adet günü keseyi gördüm cünkü :)Maşallah ne güzel yaa adetten hemen sonra kaldım herhalde öyle mi?
Gün yumurtlamgpgm herhalde ne güzel valla süper kaçıncı bu pekiHemen kalmışım cnm adet günü keseyi gördüm cünkü :)
Bu arada testi aç içine bak bir cıkınto görüceksn o onun çizgisi malesef