Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Şimdi benim hemen gidip kn teeti mi yqpmm lazm ? Bana hastalık başlayınca gel o zamana kadar jel tak fln demişdi artk bir şey tkmak istemiyorum hamileysem zarar çocuğa.. sizce? hep iyi haber alın. Tanrı hepinize iyi haber verdn tşk ederim

Merhaba kızlar yeniden test bu sefer adete 2 gun kala 10dpo
2017-08-07 19.39.37.webp

IMG_1958.webp
Kızlar günaydın 1 senedir bebek isteyen biri olarak ilk kez bu sabah çift çizgi gördüm ama test yanlıştır diye kendimi dizginliyorum şuan ben daha ovulasyon testi yapıyordum birden içimden geldi bir de gebelik yapayım dedim resimdeki gibi çıktı marka laboquick bir yorum yapın lütfen

Eki Görüntüle 2031018 Kızlar günaydın 1 senedir bebek isteyen biri olarak ilk kez bu sabah çift çizgi gördüm ama test yanlıştır diye kendimi dizginliyorum şuan ben daha ovulasyon testi yapıyordum birden içimden geldi bir de gebelik yapayım dedim resimdeki gibi çıktı marka laboquick bir yorum yapın lütfen
Bat ne zaman? Bence hamilesiniz ama neden adet gununuze yakin ovulasyon testi yaptiginizi anlamadim

Bat ne zaman? Bence hamilesiniz ama neden adet gununuze yakin ovulasyon testi yaptiginizi anlamadim
Adetlerim çok düzensiz benim geçen ay 46. Gün adet oldum bende o sebeple bu tarihlere ovulasyon bekliyordum bugün adetimin 29.günü yani normal biri için batı geçmiş bile oluyor dimi

Eki Görüntüle 2031018 Kızlar günaydın 1 senedir bebek isteyen biri olarak ilk kez bu sabah çift çizgi gördüm ama test yanlıştır diye kendimi dizginliyorum şuan ben daha ovulasyon testi yapıyordum birden içimden geldi bir de gebelik yapayım dedim resimdeki gibi çıktı marka laboquick bir yorum yapın lütfen
tebrik ederim arkadaşım hayırlı olsun hamilesin allah tamamına erdirsin inşallah

Adetlerim çok düzensiz benim geçen ay 46. Gün adet oldum bende o sebeple bu tarihlere ovulasyon bekliyordum bugün adetimin 29.günü yani normal biri için batı geçmiş bile oluyor dimi
Yok oyle olmuyor. Herkesin kendi dongusune gore hesaplaniyor. Yani sizinki 46 gunse, 47. Gunde gecmis sayiliyor

Evet verdim 196 çıktı sonuç çok şükür perşembe günü de doktora gideceğim bakalım :dua:
Öncelikle hayırlı olsun canım sağlıkla alırsın kucağına inşallah. 1 senedir beklediğini söylemişsin.bende 1 senedir istiyorum henüz olmadı sen tedavi mi oldun bişey yaptinmi bu ay merak ettim

Back
X