- 21 Mart 2017
- 990
- 578
- 33
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #18.101
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bata kaç gün var canım hayalet çizgi var gibi ama emin de olamadımBisey goren varmi kizlar. .
Var gibi ama hemen mi cikti yoksa bekledikten sonra miEkran parlaklığını düşürerek ekledim bat 10gün sonra
Ilk sezeryan mi oldu canim
İki saat sonra çıktı canım bata cok var bugünle 9gün var sabah bi daha yaptım pembe çizgi cıktı ama etrafında da oembe dağınıklıklar olustu kafam karıştıVar gibi ama hemen mi cikti yoksa bekledikten sonra mi
Bata var bir kac gun dun igneden sonra 10.gunduBata kaç gün var canım hayalet çizgi var gibi ama emin de olamadım
İğneden 12 gün sonra belli oluyo diye biliyorumBata var bir kac gun dun igneden sonra 10.gundu
Ekran parlaklığını düşürerek ekledim bat 10gün sonra
Bugun negatif cikti zaten.. hayirlisi olsun hakkimizdaİğneden 12 gün sonra belli oluyo diye biliyorum
Insallahhhbu test pozitif canım
Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına al inşallahMerhaba arkadaşlar benim bugünki örneklerim sabah ve akşam
Kızlar var mı bişey
Amin canım sağolasın sende sağlıkla al kucağına inşallahHayırlı olsun canım sağlıkla kucağına al inşallah
Büyük bir ihtimalle kizin olur:) insallah yanilma degildir tebrik ederimMerhaba adetim den 1 hafta önce dün test yaptım silik çıktı bugün tekrarladım testi böyle çıktı sizce hamile miyim
Hayırlı olsun, net çift çizgiEki Görüntüle 2043405 5. gün gecikme ile