Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Herhalde iki gün sonra tekrar bakacağım ama karnım çok ağrıyor adet olacakmışım gibi geç yumurtladıysam geç döllendiyse artık bilemedim. Hayırlısı inşallah. Her şey Allahtan yeterki sağlıklı olsunlar bebişler.:KK68:

Herhalde iki gün sonra tekrar bakacağım ama karnım çok ağrıyor adet olacakmışım gibi geç yumurtladıysam geç döllendiyse artık bilemedim. Hayırlısı inşallah. Her şey Allahtan yeterki sağlıklı olsunlar bebişler.:KK68:
Senin lekelenme olduğu için bebek yeni yerleşiyodur canım kesinlikle yat dinlen akıntının rengi kırmızıya dönüşürse tehlikeli,hiçbir iş yapma olur mu

Canım sen kendini kötüye hazırla ama üzme kendini. Sadece yat dinlen düşünme hayırlısı de sadece... İnşallah degerin ikiye katlanır sağlıkla ilerler ben sadece eğer regl olursan üzülmemen için kötü ye hazırla dedim bu arada

:KK16:Kızlar ben adet oldum belki de kimyasal gebelik yaşadım. Rabbim hayırlısıyla zamanında sağlıklı bebişler versin. Çok aratmasın.

Canım sen kendini kötüye hazırla ama üzme kendini. Sadece yat dinlen düşünme hayırlısı de sadece... İnşallah degerin ikiye katlanır sağlıkla ilerler ben sadece eğer regl olursan üzülmemen için kötü ye hazırla dedim bu arada

:KK16:Kızlar ben adet oldum belki de kimyasal gebelik yaşadım. Rabbim hayırlısıyla zamanında sağlıklı bebişler versin. Çok aratmasın.
kızlar sizlere de teşekkür ederim ama şu an adet oldum. İlgilendiğiniz için sağ olun.

Canım üzüldüm çok rabbim tez zamanda hayırlısını versin inşallah ... İnşallah bu ay güzel haberlerini verirsin bize hepimiz uğraşıyoruz ama malesef
Ben tevekkül ediyorum gerçekten biz insanoğlu çok dar bir açıdan bakabiliyoruz bazen hayata. Rabbim en güzelini düşünmüştür. Doğru zamanı vardır. Hep bu düşünce bana kazandırdı öteki türlü kendimi yıpratmış oluyorum. Ama bu forum sayesinde sizldrin sayesinde insan dertleşiyor bi çok şey öğreniyor. Her şeyin sırası vardır. Rabbim her şeyin en iyisini verir. Artık önümüzdeki zamanlara bakacağız. :KK200:

Ben tevekkül ediyorum gerçekten biz insanoğlu çok dar bir açıdan bakabiliyoruz bazen hayata. Rabbim en güzelini düşünmüştür. Doğru zamanı vardır. Hep bu düşünce bana kazandırdı öteki türlü kendimi yıpratmış oluyorum. Ama bu forum sayesinde sizldrin sayesinde insan dertleşiyor bi çok şey öğreniyor. Her şeyin sırası vardır. Rabbim her şeyin en iyisini verir. Artık önümüzdeki zamanlara bakacağız. :KK200:
Çok tatlısın rabbim güzel kalbine göre versin tez zamanda inşallah. İnsan bekliyor umutlaniyor ama elden birşey gelmiyor malesef

Çok tatlısın rabbim güzel kalbine göre versin tez zamanda inşallah. İnsan bekliyor umutlaniyor ama elden birşey gelmiyor malesef
Sağ olasın arkadaşım. Amiin inşallah Allah sağlıkla nasip etsin hepimize isteyen herkese. Bebiş bekleyenleri de korusun.

Meraba benimde asilamamin 13.gunu test pozitif yalniz adet olmama 4gun var acaba no 1507581219936-960394282.webp rmalmidir boyle olan varmi

Kızlar test yaptım açık pembe çıktı bugün batımın 33 üncü günüydü foto atamıyorum deneyecem atmayı var mıdır bi şey adetin 26. Günü bhcg 0.01 çıktı

Eklentiler

• 1507582617680-595550214.webp
    1507582617680-595550214.webp
    4 KB · Görüntüleme: 221
Son düzenleme:
Canım inşallah hamilesindir, paylaşırsan sonucu sevinirim. Ben de biraz önce yaptım yine çok silikti. Ama bu defa test markam bebetime dı. Yanlış çıkan bi testmiş sanırım. Umutsuzum o yüzden bak atıyorum fotosunu
Bende bebetime yaptım ikinci çizgi belirdi yanlış mı ki

Back
X