Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Cnm keske oyle olsa ama bu markanin testine guvenmiyorum her ay cift cizgi gosteriyor hatta bir ara kipkirmizi gosterdi havalara uctum ama sonrasi bos cikti. Elimdeki testler bitsin bir daha asla bu marka almayacagm ne zaman yapsam cift cizgi simdiye dogurmam lazimdi
Hangi marka canım? Malesef bazılarını çok kötü hayal kırıklığı yapıyo benim de başıma geldi

Canım benim gözün aydın,hamile olmana gerçekten çok sevindim. Kendim olsam bu kadar sevinirdim herhalde. Hep görüyordum yorumlarını çünkü. Allah tamamına erdirsin kucağına almayı da nasip etsin ınş. Biliyorum hep imkansız gelirdi değil mi ama bak değilmiş çok şükür :KK200::nazar: rabbim eli ayağı düzgün sağlıklı sıhhatli hayırlı ömürlü evlât olmasını nasip etsin ınş :KK36: dualarina talibim :KK36:

Ayy tatliim Allah razi olsun cok tsk.Rabbim daim eder ins cnim saglikli hayirli evlat olur ins..evet cnm hayal gibi gelirdi ama Rabbim sesimi duydu.tum isteyenlerin sesini duysun ins.

Bata 1 hafta var kızlar iki gündür test yapıyorum silik çizgi hemen çıkıyor çok şükür inşallah sonuna kadar güzel gider

Eklentiler

• 5FF5D934-071C-4279-969A-806853933879.webp
    5FF5D934-071C-4279-969A-806853933879.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 261
Kızlar bugün adete 2 gün var sabah ilk idrarla test yaptım ikinci çizgi silik olarak çıktı.3 ten sonra gene yaptım yine aynı şekilde.ama bir arkadaş demiş bu test yalancı pozitif gösteriyor diye laboquik bende ondan yaptım bugün de kan verdim bakalım sonuç ne olacak

Kızlar bugün adete 2 gün var sabah ilk idrarla test yaptım ikinci çizgi silik olarak çıktı.3 ten sonra gene yaptım yine aynı şekilde.ama bir arkadaş demiş bu test yalancı pozitif gösteriyor diye laboquik bende ondan yaptım bugün de kan verdim bakalım sonuç ne olacak

Gebelik testi ama demi cnm?ciktiysa silik vzgi wardir ins.guzel haberlerini bekliyorum

Back
X