- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #18.781
evet canım iki tane gebelik testi pozitif kanda yarın kesinleşir inşallahGebelik testi ama demi cnm?ciktiysa silik vzgi wardir ins.guzel haberlerini bekliyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet canım iki tane gebelik testi pozitif kanda yarın kesinleşir inşallahGebelik testi ama demi cnm?ciktiysa silik vzgi wardir ins.guzel haberlerini bekliyorum
evet canım iki tane gebelik testi pozitif kanda yarın kesinleşir inşallah
Oldu ya önemli olan bu artık, rabbim herkese tamamına erdirsin inş canım
Transferin 14.cu gunu beta degeri 0.5; 15.ci gunu 0.376 ise ne yazik ki gebelik yok...Arkadaşlar merhaba tüpbebek yaptirdim 25 de 14 günlükken test bu çikt 0.5 15 günlükken bu çikti 0.376 ve rey durumdayim siz bilen varmi hamile olabilirmiyim boyle olupda hamile olan duydum çok merak ediyorum lütfen acil cevap
Kaç saat te çıktı çizgiKizlar bu testler beni oldurecek
Testi yapali yarim saat oluyor yaptim kenara koydum bir iki mutfakla ugrastim yarim saat sonra baktigimda sonuc boyle olmus
Selam kızlar fikrinize ihtiyacım var.bnm adetime 3 gün var dayanamadım herzMnki gibi test yaptım 2. Cizgi silik gibi yani var yok arası anlam veremedim sizce gebelik varmıdır yada 3 gün önceden belli olur mu ki![]()
Kizlar bu testler beni oldurecek
Testi yapali yarim saat oluyor yaptim kenara koydum bir iki mutfakla ugrastim yarim saat sonra baktigimda sonuc boyle olmus
Kaç saat te çıktı çizgi
Var cizgi cnim..adet gunun gctimi
Yok cnm ya adetim biteli bir hafta oluyor nefret ediyorum gebelik testlerinden bisey varsa vardir yoksa yoktur testleri aldigim gunden beri yuzumu guldurmedi sizofren olcam yakinda
Yarın tekrarlamalısın testiYarim saat tas catlasin bir saat
Testi yapip balkona koydum tekrar baktigimda ikinci cizgi cikmisti
Yok canım daha öğrenemedik doktorum erken diyo 1 aya net belli olur dedi. Cok sabirsizimCanım sen cinsiyet öğrenmedin değil mi henüz![]()
Yarın tekrarlamalısın testi
Canım yumurtlama gününde de testler silik çıkıyor değerlendir bu günleriniYok cnm ya adetim biteli bir hafta oluyor nefret ediyorum gebelik testlerinden bisey varsa vardir yoksa yoktur testleri aldigim gunden beri yuzumu guldurmedi sizofren olcam yakinda
Hayırlı olsun canım Allah isteyen herkese bu duyguyu tattırsın inşallahReglime 6gün var çok şükür bu ay oldu galiba
Amin inşallah canım. Öğlen yaptım kan vermedim dahaHayırlı olsun canım Allah isteyen herkese bu duyguyu tattırsın inşallah
Sabah yaptın dimi testi canım
Kan verdinmi