• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pozitif İdrar Testi Örnekleri

kızlar 2. çizgiyi gören var mı... ilk 5 dkda yok gibiydi. bıraktım gittim. 15-20 dk sonra baktığımda böyleydi

Eklentiler

• PicsArt_11-01-05.28.53.webp
    PicsArt_11-01-05.28.53.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 204
kızlar ben de gebelik testi almak istiyorum ama önerdiğiniz güvenilir bi marka var mı. netten sipariş edicem. kimi markada surekli bozuk çıkabiliyomuş falan diye duydum ama sizlere sorayım en iyisi o_O

Selamlar. Agustos ayinda kondomla korunmali iliskiye girdikten sonra (kondoma ragmen iceri bosalma olmadi) 3 kez adet gordum tekrar iliski olmadi. Ama goguslerimde dolgunluk mide bulantisi karinda sislik mevcut. Dun test yaptim ve ilk 15 dk hicbisey cikmadi sonrasinda 5 saat sonra atmak icin testi elime aldim resimdeki gibiydi sizce gebelik ihtimali varmi

Eklentiler

• 20171102_122436.webp
    20171102_122436.webp
    5 KB · Görüntüleme: 62.085
Selamlar. Agustos ayinda kondomla korunmali iliskiye girdikten sonra (kondoma ragmen iceri bosalma olmadi) 3 kez adet gordum tekrar iliski olmadi. Ama goguslerimde dolgunluk mide bulantisi karinda sislik mevcut. Dun test yaptim ve ilk 15 dk hicbisey cikmadi sonrasinda 5 saat sonra atmak icin testi elime aldim resimdeki gibiydi sizce gebelik ihtimali varmi
Canım hem korunmussun hem 3 ay adet olmussun hamile olman mümkün degil ilişki olmadıysa,zaten olsaydı bile 3 aylık olurdu şimdiye kadar ve bu kadar silik cıkmazdı,test bozuk olabilir.

Test bekledigi için o çizgi çıkmış bende de oluyodu saatlerce durunca silik çizgi cikiyodu. Eger sen hamile olmuş olsaydin kipkirmizi cikardi ikince çizgi çünkü en son ilişkinin üstünden 3 ay geçmiş

1 bucuk yaşında. Hiç normal yolla olacagina ihtimal vermemistim:KK48: çok şaşkınım hala. Tesekkur ederim. Rabbim olmayanlara da versin inş.
Maşallah canım senin için büyük bi süpriz olmuştur belkide ilk bebegin icin cok cabalamişsindir. Rabbim büyük işte. Beraber büyürler kardes kardes hayırlı olsun :)

1 bucuk yaşında. Hiç normal yolla olacagina ihtimal vermemistim:KK48: çok şaşkınım hala. Tesekkur ederim. Rabbim olmayanlara da versin inş.
Küçük degilmiş annesi hiç merak etme demek vakti saati gelmiş normal yolla olmuş mucize işte süpriz yapmış size :)

Kızlar ilk bebeğim tüp bebek dogumdan sonra iki kez adet oldum sat 27 eylül. Gebelik çıkmaz sadece adetim gecikmistir diye test aldim. Idrari damlatir damlatmaz çift cizgi oldu. Şoklardayim.Eki Görüntüle 2062745
Hayırlı olsun canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Benim de 2 yaşında bi kızım var ve 4 aylık ogluma hamileyim:anneadayı: biraz zor olabilir bizim için ama birlikte büyümeleri güzel olucak :KK68: Rabbim onları bize bağışlasın

Maşallah canım senin için büyük bi süpriz olmuştur belkide ilk bebegin icin cok cabalamişsindir. Rabbim büyük işte. Beraber büyürler kardes kardes hayırlı olsun :)

Küçük degilmiş annesi hiç merak etme demek vakti saati gelmiş normal yolla olmuş mucize işte süpriz yapmış size :)

Hayırlı olsun canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Benim de 2 yaşında bi kızım var ve 4 aylık ogluma hamileyim:anneadayı: biraz zor olabilir bizim için ama birlikte büyümeleri güzel olucak :KK68: Rabbim onları bize bağışlasın
ay benim bi de dondurulmuş embriyom vardı seneye yaz onu koyduralım diyoduk tesekkurler güzel dilekleriniz için.

Kızlar dün gece yaptım bu testi tek çizgiydi sabah uyandigimda boyleydi bozukmu allah aşkına bu test

Eklentiler

• IMG-20171105-WA0012.webp
    IMG-20171105-WA0012.webp
    2,4 KB · Görüntüleme: 192
Back
X