- 15 Aralık 2016
- 29
- 13
- 18
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #19.181
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben gördüm var galiba hayırlısı olsun darısı bizlerekızlar 2. çizgiyi gören var mı... ilk 5 dkda yok gibiydi. bıraktım gittim. 15-20 dk sonra baktığımda böyleydi
Ben gördüm var galiba hayırlısı olsun darısı bizlerekızlar 2. çizgiyi gören var mı... ilk 5 dkda yok gibiydi. bıraktım gittim. 15-20 dk sonra baktığımda böyleydi
Hayırlı olsun canım cok sevindim. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah sizi birbirinize bağışlasınCanım hamileyim kesinleşti ama bir düşük yapmıştım korkuyorum buna bişey olacak diye bana dua edin
Allah razı olsun canım Allah herkesin gönlüne göre versin insallahHayırlı olsun canım cok sevindim. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah sizi birbirinize bağışlasın
Canım hem korunmussun hem 3 ay adet olmussun hamile olman mümkün degil ilişki olmadıysa,zaten olsaydı bile 3 aylık olurdu şimdiye kadar ve bu kadar silik cıkmazdı,test bozuk olabilir.Selamlar. Agustos ayinda kondomla korunmali iliskiye girdikten sonra (kondoma ragmen iceri bosalma olmadi) 3 kez adet gordum tekrar iliski olmadi. Ama goguslerimde dolgunluk mide bulantisi karinda sislik mevcut. Dun test yaptim ve ilk 15 dk hicbisey cikmadi sonrasinda 5 saat sonra atmak icin testi elime aldim resimdeki gibiydi sizce gebelik ihtimali varmi
Test bekledigi için o çizgi çıkmış bende de oluyodu saatlerce durunca silik çizgi cikiyodu. Eger sen hamile olmuş olsaydin kipkirmizi cikardi ikince çizgi çünkü en son ilişkinin üstünden 3 ay geçmişSelamlar. Agustos ayinda kondomla korunmali iliskiye girdikten sonra (kondoma ragmen iceri bosalma olmadi) 3 kez adet gordum tekrar iliski olmadi. Ama goguslerimde dolgunluk mide bulantisi karinda sislik mevcut. Dun test yaptim ve ilk 15 dk hicbisey cikmadi sonrasinda 5 saat sonra atmak icin testi elime aldim resimdeki gibiydi sizce gebelik ihtimali varmi
Vallahi kopkoyu :) hayırlı olsun bebek ufakmıydı bari kardeş gelio kardeşKızlar ilk bebeğim tüp bebek dogumdan sonra iki kez adet oldum sat 27 eylül. Gebelik çıkmaz sadece adetim gecikmistir diye test aldim. Idrari damlatir damlatmaz çift cizgi oldu. Şoklardayim.Eki Görüntüle 2062745
1 bucuk yaşında. Hiç normal yolla olacagina ihtimal vermemistimVallahi kopkoyu :) hayırlı olsun bebek ufakmıydı bari kardeş gelio kardeş
Maşallah canım senin için büyük bi süpriz olmuştur belkide ilk bebegin icin cok cabalamişsindir. Rabbim büyük işte. Beraber büyürler kardes kardes hayırlı olsun :)1 bucuk yaşında. Hiç normal yolla olacagina ihtimal vermemistimçok şaşkınım hala. Tesekkur ederim. Rabbim olmayanlara da versin inş.
Küçük degilmiş annesi hiç merak etme demek vakti saati gelmiş normal yolla olmuş mucize işte süpriz yapmış size :)1 bucuk yaşında. Hiç normal yolla olacagina ihtimal vermemistimçok şaşkınım hala. Tesekkur ederim. Rabbim olmayanlara da versin inş.
Hayırlı olsun canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Benim de 2 yaşında bi kızım var ve 4 aylık ogluma hamileyimKızlar ilk bebeğim tüp bebek dogumdan sonra iki kez adet oldum sat 27 eylül. Gebelik çıkmaz sadece adetim gecikmistir diye test aldim. Idrari damlatir damlatmaz çift cizgi oldu. Şoklardayim.Eki Görüntüle 2062745
Maşallah canım senin için büyük bi süpriz olmuştur belkide ilk bebegin icin cok cabalamişsindir. Rabbim büyük işte. Beraber büyürler kardes kardes hayırlı olsun :)
Küçük degilmiş annesi hiç merak etme demek vakti saati gelmiş normal yolla olmuş mucize işte süpriz yapmış size :)
ay benim bi de dondurulmuş embriyom vardı seneye yaz onu koyduralım diyoduk tesekkurler güzel dilekleriniz için.Hayırlı olsun canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Benim de 2 yaşında bi kızım var ve 4 aylık ogluma hamileyimbiraz zor olabilir bizim için ama birlikte büyümeleri güzel olucak
Rabbim onları bize bağışlasın
Canim kan değerinde kaç çıktı acabaÇizgigören varmı kızlar