• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pozitif İdrar Testi Örnekleri

O zaman bi haftami beklim diyosn yoksa yarin evdeki testlerden bi tane daha yapayim mi yada bugun ne diyosun
Sen yap koyulaşma oluyor git gide zaten.İki çizgi aynı oldu hatta 2. Çizgi daha koyu oldu ben öyle gittim doktora 1500 ü geçmiştir diye direk keseyi gördük.

Merhabalar.uzun zamandır yorumlarınızı okuyup dertlesiyorum sizinle.28 yasindayim.5 aydır evliyim.hic korunmadık ama artık her ay negatif sonuç görünce dayanılmaz olmaya başladı stresim.simdi adet gunume 4 gün var.bugun dayanamayıp evdeki kaset testlerden yaptım.negatif gibi ama siz de bı bakarmisiniz.bi umut iste

Eklentiler

• IMG_20171207_115917.webp
    IMG_20171207_115917.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 128
Dun aksam yapmstim en son ki testi o zaman yarin sabah yapayim insamda beklerken ciddenkotu oluyo ya beklemesi zor
Zor Can'ım ama akışına bırakmalı.Ne kadar stres yapmadık olmadı bizim 4 yıl boyunca.Artık bizim işimiz tüp bebek dedim.Ansızın sürpriz oldu.Biraz Allah'a bırakmalı elinden geleni yapıp :)

Zor Can'ım ama akışına bırakmalı.Ne kadar stres yapmadık olmadı bizim 4 yıl boyunca.Artık bizim işimiz tüp bebek dedim.Ansızın sürpriz oldu.Biraz Allah'a bırakmalı elinden geleni yapıp :)

Gercekten stresdaha beter ediyo insani. Sen suan hamilemisin yoksa dogurdun mu canim valla allah Anali babali buyutsun canim inan cok sevindim allahim vericegi zamani cok iyi biliyo iste

Gercekten stresdaha beter ediyo insani. Sen suan hamilemisin yoksa dogurdun mu canim valla allah Anali babali buyutsun canim inan cok sevindim allahim vericegi zamani cok iyi biliyo iste
Yok Can'ım 2 aylık daha.Kimyasaldan sonra 5. Ay kaldım.Vakti var herşeyin emin ol.Allah o vakti bekliyor.

Kızlar bugün adet gunum sabah test yaptım böyle cikti. 3 senedir kalmak için uğraşıyorum. İnsallah bu ay olmusturr.. bu ay soğan suyu icmistim
canım çok silik bir çizgi var inşallah var gibi gözüküyo ama biraz daha geçmesini bekle inşallah rabbim hayırlısıyla sonuna kadar gitmeyi nasip eder inşallah

Back
X