- Emoji Skoru
- 105
- Puanlar
- 18
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #20.121
Amin inşallahAksam bi test daha yapmayi dusunuyorum farkli marka seninde Allah gonpune gore versin insallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin inşallahAksam bi test daha yapmayi dusunuyorum farkli marka seninde Allah gonpune gore versin insallah
sizn test beklemiş bozukArkadaşlar sizce gebelik var mı....
Çizgi var demiyim de sanki çizgilerin kenarları çıkmış ortası yine beyaz gibi anlamadım
Sizce ne olabilir
gayet net tebrik ederimarkadaşlar merhaba
testin markası fortune acaba yanılma payı var mı
ilk resim hemen çıkan ikinci resımde yaptıktan 5dk sonra
Tesekkur ederimm isteyen herkese nasip olsun insallahgayet net tebrik ederim
ilişki günleriniz nasıldı yumurtlama takibimi yaptınızTesekkur ederimm isteyen herkese nasip olsun insallah
Fortune marka yanilmaz cnm3 gun gecikti planli bir sey degildi tesadufen yaptim sonucu görünce şasirdim
Canim esasen hic beklediğim bir hamilrlik degil supriz yani 16 aylik oglum var adetlerim son 2 aydir duzensizdi ne zaman yumurtladim hic bilmiyorum bu ay 2 kez iliski oldu rabbim nasip edince oluyor demek ki isteyen herkese nasip. Olsun insallahilişki günleriniz nasıldı yumurtlama takibimi yaptınız
Yani hamileyim dimiFortune marka yanilmaz cnm
Canım cok silik bende gördüm sanirimKızlar bu bakabilir misiniz. Hayali goruyorum
Hayal gormektense sizde bakın daha iyiCanım cok silik bende gördüm sanirim
27 günüm adetle beraber böyle çıkması normalmiHayal gormektense sizde bakın daha iyi
Canim normaldir tabi ama onemli olan gun gectikce koyulasmasi yarin tekrar yap koyulasmissa vardir bebis demektir27 günüm adetle beraber böyle çıkması normalmi
Yani ben hayal görmüyorum o zamanCanim normaldir tabi ama onemli olan gun gectikce koyulasmasi yarin tekrar yap koyulasmissa vardir bebis demektir
çok sevindim canım demek ki ovulasyon testleri hamile olduğun için pozitif çıkıyormuşBende sıcagım bugun ya olabılır cnm
Hıc bılmıyom cnm ıns hamıleyımdır emın olamıyorum suançok sevindim canım demek ki ovulasyon testleri hamile olduğun için pozitif çıkıyormuş![]()
kaçıncı günündesin canımArkadaşlar sizce gebelik var mı....
Çizgi var demiyim de sanki çizgilerin kenarları çıkmış ortası yine beyaz gibi anlamadım
Sizce ne olabilir
Canım sen bi kan versen bende coook silik görüyorum. En azından bi an önce netlesir. Rabbim isteyen herkese sağlıklı evlatlar nasip inşallahKızlar bu bakabilir misiniz. Hayali goruyorum
Yok canim hayal degil sadece hayalet bi cizgi var dedigim gibi yarin bi test daha al ysp koyulasmissa super haber ya da ugrasamam testle diyorsan bi kan verYani ben hayal görmüyorum o zaman