• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Eğer geç döllenme olduysa senin de ortalama en geç 10 günde kanda bthcg salgilaniyormus.bekleyip gorcez adet olmazsak insallah

Arkadaşlar ben yumurta takibi yaptırmadım ama şansa doktor muayenesinde yumurtala olmuş ve hatta çatlamış ti...doktorda 7'8 Kasım'da ilişki verdi
Eğer o yumurta dönlenmiş olursa idrarda ne zaman çıkar..ilişkinin üzerinden kaç gün geçmesi gerekiyor idrarda çıkması için

Bu ay o yumurtadan hariç başka yumurtlamam daha oldu..adet bitiminden bir kaç gün sonra iki yumurta daha vardı 18 22 mm ve çatlamak üzereydi o günleri de değerlendirdik
Onlar dönlenmiş olsa bu gün yaptığım teste çıkardı değil mi
O yumurtalardan ümidim kalmadı da belki en son geç çatlayan yumurta dan hamile kalabilirim belki..
Bu ay o kadar yumurtanın içinde de gebelik olmazsa çok üzülürüm valla..hayır birinden birisi tutmaması gerekir ya...
Adetim 17 Kasım bu arada

Her kadın için o süre farklı olabilir.bazisi döllenme yerleşmeden altı gün sonra HCG salgilarken bazısı on gün sonra salgilayabilir.ama ortalama bı hafta sonra yani yerleşme gerçekleştikten sonra kanda cikiyomus belli seyiyeye gelince o seviye ne hiç bilmiyorum .bir ya da iki gün sonra da idrarda çıkarmış.yani yumurtlama olduysa ilişkiden 10 gün sonra çıkar herhalde .umarım o mucize gerçekleşir hepimiz için.

Beklemek ne kadar zormus.dayanamadim yine test yaptım bu sefer sente lady diye bı marka.bes dakikada silik bir çizgi göründü yine.bisey belirmese kan testi doğrudur dicem.butun testler mi hatalı.hatali kan testi olup hamile olan oldu mu hiç acaba aranızda.hic biseye odaklanıyorum .normalde adetim geciksin silik çizgi olsun havalara ucardim.pazartesi gelse hemen de gitsem su doktora

Az önce yaptığım teste bir bakar mısınız fotoğrafta pek çıkmadı ama hayalet bir çizgi mi görüyorum

Eklentiler

• 14708225-8A70-471B-B93F-DE699371823F.webp
    14708225-8A70-471B-B93F-DE699371823F.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 205
  • 18D343B0-5EE0-4D49-BECB-49AA9392BF60.webp
    18D343B0-5EE0-4D49-BECB-49AA9392BF60.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 188
Gebelik testini ilk idrarla yapmak zorundamıyım kızlar herehag bir saatte yapsam olmaz mı

Merhaba Arkadaşlar,
Bir sorum olacaktı
Gebelik olup olmadığı idrarda yapılan testte en erken ve en geç ne zaman öğrenilir ???

Selam kızlar adetime 2gün var 2 yıldır bebiş istiyoruz belirtilerim şöyle 2 gündür göğüslerim cok acıyor yüzüstü yatamıyorum agırlastı gibi ilk defa bu kadar şiddetli agrıyo dokunamıyorum resmen.ve yine 2 gğnüdr adet sancısı gibi ara ara agrım oluyo ama anlık sürüyo. Hamile olabilirmiyim acaba kızlar :KK200:
Bizde iki yıldır bebis istiyoruz gelen giden yok hayla sebebi neydi olmamasının cnm

Back
X