• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Canım ben dün erken gebelik testi yaptım silik bi çizgi çıktı,bugn de norml gebelik testi yaptım oda silik çizgi çıktı...kafam karıştı...gebelik varmıdır acaba? P Pikapii
Canım hayırlı olsun pozitif görünüyor , adetin geçti mi , kan ver bence

Ay hadi inşallah bakalım Birgün daha bekliorm dedim sabırsızlıkla beklemktym yarın test yapcam dua edin kizlar

Kizlar mrb bi bakarmisinz bugun yaptim yarin adet gunum az biseyler goruorum gibi kipkirmizi oldu test bolgesi anlayamadm sizce var mi cizgi

Eklentiler

• 20171226_181953.webp
    20171226_181953.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 144
Kizlar mrb bi bakarmisinz bugun yaptim yarin adet gunum az biseyler goruorum gibi kipkirmizi oldu test bolgesi anlayamadm sizce var mi cizgi
Can'ım çok mu damlattın.Ben damlattıgımda tertemiz çıkıyordu.

kızlar yardım bana benim geçen hafta adet dönemimdi normalde gecikmelerim olurdu zaten ama adet günümden bigün önce adet sancısı gibi sancı oldu sonra kahverengi leke geldi dedim herhalde yarın sökülürüm sonra 3-4 gün böyle orkidi doldurmayacak kadar pembe renkli leke oldu damla damla sonra kesildi adetim idrar testi yaptım ama negatif diyolar biraz daha bekle sizce napim bi kan testi yaptirim mi umut varmı:KK64:

Back
X