- Emoji Skoru
- 5.536
- Puanlar
- 198
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #20.821
Hadi hayirli haberler insallahSonuç bekliyorum dayanamadım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi hayirli haberler insallahSonuç bekliyorum dayanamadım
Malesef cıkmadı nasip deilmişHadi hayirli haberler insallah
yok canım iğnenin etkisi 12 hatta 10 günde bitiyor ama ben göremedim çizgi belki burdan görünmüyordur ben 13. günü yaptım çıkmadıÇatlatma iğnesinin15. Günü hayalet çizgi çıktı iğne etkisi devam mı ediyor sizce bat yarın
Normalde görünüyo yükleyince çıkmamışyok canım iğnenin etkisi 12 hatta 10 günde bitiyor ama ben göremedim çizgi belki burdan görünmüyordur ben 13. günü yaptım çıkmadı
Goremedim belki daha erkendir cikmayabilirÇatlatma iğnesinin15. Günü hayalet çizgi çıktı iğne etkisi devam mı ediyor sizce bat yarın
neden geç kaldı ozaman regl acaba ? hayırlısı olsun sorun varmı yaş kaç acaba?Malesef cıkmadı nasip deilmiş
Etkisi ne kadar sürüyor onunla ilgili bilgim yok ama ben ince bir çizgi görüyorum , benim de ilk testim bu kadar silikti fotoda zor görünüyordu kan verdim şükür pozitif çıktıÇatlatma iğnesinin15. Günü hayalet çizgi çıktı iğne etkisi devam mı ediyor sizce bat yarın
2 . Çizgi baya belli , hayırlı olsun iniallah bebeğin seninledir, başka marka ile ve sabah idrarıyla tekrarlayabilirsiniz daha net olurEki Görüntüle 2087757 kızlar benim testimede bakarmısınız
Hayalet cizgiyi gordum benim de bata 3 gun varken boyle cikmisti simdi hamileyim. Kac gun var bataEki Görüntüle 2087757 kızlar benim testimede bakarmısınız
Hayirli olsun :)Bat 3 gün geçti
Sagol canımHayirli olsun :)
O testte sorun olabiliyormuş ya aklini karistirmak istemem ama en güzeli aksam acile gidip kan vermek 1 saate kalmaz çıkıyorTestin markasi bebe time
Canım çizgi görünüyor inş hamilesindr...Testin markasi bebe time
Silik görüyorummEki Görüntüle 2087757 kızlar benim testimede bakarmısınız
Silik görüyorumm
Canım çizgi görünüyor inş hamilesindr...
Canım zaten yarın gidip yapacam sagolun Rabbim sizede kısmet etsinO testte sorun olabiliyormuş ya aklini karistirmak istemem ama en güzeli aksam acile gidip kan vermek 1 saate kalmaz çıkıyor