- Emoji Skoru
- 787
- Puanlar
- 123
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #20.781
Yaaa gerçekten miiiiBen gördüm canım hayırlı olsun :)
bnde kndi kndime mi gördüm acep dedim bat 4 ocak daha bar bakalım kısmetAşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaaa gerçekten miiiiBen gördüm canım hayırlı olsun :)
bnde kndi kndime mi gördüm acep dedim bat 4 ocak daha bar bakalım kısmetBenim de bat 4 ocak test yapmaya korkuyorumYaaa gerçekten miiiibnde kndi kndime mi gördüm acep dedim bat 4 ocak daha bar bakalım kısmet
![]()
Yeni yıl hediyesiBenim de bat 4 ocak test yapmaya korkuyorum
İnşallah hamişizdirİnşaAllah canımYeni yıl hediyesiİnşallah hamişizdir
![]()
Benim bata 3 gun varken boyle cikmisti sonra gittikce koyulasti super bir yeniyıl hediyesi tebriklerEki Görüntüle 2086952 kzlat bu da bnm test foto da tam çkmammş ama silik çizgi var çok silik
Ayy çok sevindim teşekkürlerBenim bata 3 gun varken boyle cikmisti sonra gittikce koyulasti super bir yeniyıl hediyesi tebrikler
Canım tebrikler..Sağlıkla kavuş inşKızlar be demek bu doktor yok şuan
Canım bende gördüm çizgiyi..hayırlı olsun...Eki Görüntüle 2086952 kzlat bu da bnm test foto da tam çkmammş ama silik çizgi var çok silik
Canım bende gördüm çizgiyi..hayırlı olsun...
teşekkür ederimEvet çıkmayabilir testin fotosunu yuklersen yardimci oluruzKızlar bende size bişey danisicam belim çok agriyodu denedim gebelik testi silik çıktı çok ince bı çizgiydi ama merakından yaptım bundan öncede 17Aralikta ilişki oldu 27sinde bel ağrısından duramadigm için Dr a gitmiştm enfeksiyon felan olmasın diye göründüm tahlil temiz çıktı bide gebelik baktirdim çıkmadı acaba 10,gün içinde gebelik olsa bile cikmayabilirmiyd kanda bugün test yaptım sonradan oluşan önce silik bir çizgi oldu ama adetime 4gun var buraya koyayım dedim ama pek belli olmuyor ama diğer test bir kaç saat sonra belirginlesti acaba varmıdır çok istiyorum 6aydir nasip tabi hayırlısı ama belim hala agriyo
Ben gordum sabah tekrar yap ya da imkanin varsa eczanede predictor erken gebelik testi var 20 tl daha net cikiyorKanda çıkmadı ama kanda baktirdigim zaman 10gun sonraydi şimdi ise adetime 4gun var
İş nedeniyle ufak bı muhitte oturuyoruz ama varsa eczaneye sorarım teşekkürlerBen gordum sabah tekrar yap ya da imkanin varsa eczanede predictor erken gebelik testi var 20 tl daha net cikiyor
Canım bnm de adetmden 10 gn önce kan testnde çıkamamştı.2 gün kala yaptrdğmda çıktı.Bi raz daha bklyip kan testi ysptırmslısın bence..Yüklemeye çalıştım iki adet test birinde bir saat sonra böyle oldu diğerinde hemen oldu ama ip gibi görünmüyor pek
Gebelik agrisi ve adet agrisi ayni ayirt etmek cok zor ben de adet olcam sanmistim .Insallah hamilesindirAz daha sabredip yaptırırım çünkü son 3gun kaldı adetime gerçi agrimda olmaya başladı umitlenmeyeyim ama ara ara adet olucak gibi agrim oluyo hayırlısı olsun