• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Masallah amma hamıs habero var bugunlerde tebrık ederım kızlar bızede dua edın

Canlar lütfen banada bir yorum yapın adetim 2 gün geçti ve bugün idrar testi yaptım çift çizgi çıktı ama önce test çizgisi hemen kıpkırmızı oldu diüer kontrol çizgsii pembeden koyuya doğru çıktı tam tersi olmalıydı bildiğime göre önce C sonra T çıkmıyormu resmi eklemeye çalışacağım test bozuk olabilir mi

Canlar lütfen banada bir yorum yapın adetim 2 gün geçti ve bugün idrar testi yaptım çift çizgi çıktı ama önce test çizgisi hemen kıpkırmızı oldu diüer kontrol çizgsii pembeden koyuya doğru çıktı tam tersi olmalıydı bildiğime göre önce C sonra T çıkmıyormu resmi eklemeye çalışacağım test bozuk olabilir mi

Bence bir test daha alıp tekrar deneyin testlerle ilgili hiç bilgim yok maalesef..

İki çizgi oldukça belirgin ama t çizgisi daha koyu ve anında çıktı ters mi koymuşlardır acaba hanilelik olmasa hiç bir şekilde iki çizgi olmaz biliyorum kaç aydır yapıyorum resim ekleyemiyorum olmazsa yarın tekrar yaparım

Canım yeni bi tane alıp yapmalısın..Aslnda en iyisi kan testi vermen...

İki çizgi oldukça belirgin ama t çizgisi daha koyu ve anında çıktı ters mi koymuşlardır acaba hanilelik olmasa hiç bir şekilde iki çizgi olmaz biliyorum kaç aydır yapıyorum resim ekleyemiyorum olmazsa yarın tekrar yaparım
Kan verin hem netlestirmis olursunuz hem de duzenli artiyor mu takibini yaptirirsiniz

Benim de ilk gebeligimi öğrendiğimde ilk t çizgisinden başlayarak koyulaşmaya devam etmişti canim . adetin de gecikmiş hamile olabilirsiniz

Merhaba bnm de bugun adetimin 3 .gunu hala olmadim. Sabah testimi yaptim ve sonuc bu. 1saat sonra silik cizgi cikti ve egri olmasi da kafami karistirdi. Sizce test bozuk mu? Kan testine gidemiyorum bu hafta calistigim icin

Eklentiler

• IMG-20180108-WA0003.webp
    IMG-20180108-WA0003.webp
    2,7 KB · Görüntüleme: 666
Merhaba bnm de bugun adetimin 3 .gunu hala olmadim. Sabah testimi yaptim ve sonuc bu. 1saat sonra silik cizgi cikti ve egri olmasi da kafami karistirdi. Sizce test bozuk mu? Kan testine gidemiyorum bu hafta calistigim icin
evet eğri ama bence hamılesın gününde geçmiş zaten kandan haktır canım

1 saat geçene kadar çıkmadı mı sen mi 1 saat sonra bakabildin

Bence var egri ya da doğru cikmis sonuc olarak:emir_bebek:

Back
X