- Emoji Skoru
- 35.735
- Puanlar
- 598
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #21.061
canım 1 hafta kala niye yaptırıp kafani karistiriyorsun anlamadımKizar reglme daha 1 hafta var boyle xikip degeri yukselen var mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım 1 hafta kala niye yaptırıp kafani karistiriyorsun anlamadımKizar reglme daha 1 hafta var boyle xikip degeri yukselen var mi
idrar yollarında enf için gittim dr ilaç yazacağım gebelikş şüphen varmı dedi evet deyince hcg de kendisi aldı.canım 1 hafta kala niye yaptırıp kafani karistiriyorsun anlamadım
himmm o zaman bekle canım bir hafta sonra baktıridrar yollarında enf için gittim dr ilaç yazacağım gebelikş şüphen varmı dedi evet deyince hcg de kendisi aldı.
İlacıda ona göre verdi zaten ama geç döllenme nasıl olacak regl düzenli ve en son ilişki 01 ocak 15 ocak ta bat bilemedimhimmm o zaman bekle canım bir hafta sonra baktır
Hcg alınca şimdi ne anladı ki.Hamileyken bile hamilesin demiyorlar napcak şimdi bu durumda acaba.idrar yollarında enf için gittim dr ilaç yazacağım gebelikş şüphen varmı dedi evet deyince hcg de kendisi aldı.
ona göre ilaç yazdı işte hamilelik riski var sa b katagorisinde ilaç alıcamHcg alınca şimdi ne anladı ki.Hamileyken bile hamilesin demiyorlar napcak şimdi bu durumda acaba.
Yükselir heralde 1 hafta varmış daha hem.ona göre ilaç yazdı işte hamilelik riski var sa b katagorisinde ilaç alıcam
Canım bnm de adetime 10 gün varkn 0.100 çıkmştı...şu an 6hftalık gebyim..adetini bkle inş yükselir değerin...Kizar reglme daha 1 hafta var boyle xikip degeri yukselen var mi
evet kız hatırladım seni :) hadi dua etme sırası sendeCanım bnm de adetime 10 gün varkn 0.100 çıkmştı...şu an 6hftalık gebyim..adetini bkle inş yükselir değerin...
:))inş canım herkese çok dua edyrum sana ayrı edcm...evet kız hatırladım seni :) hadi dua etme sırası sende![]()
İnşallah ya geç döllenme için geç mi yerleşkesi uzun sürüyor.Yükselir heralde 1 hafta varmış daha hem.
Allah razı olsun ama benim 1 hafta var sen 10 gün önce normal miş değerin düşük çıkması sen şüphelenip mi yaptırdın.:))inş canım herkese çok dua edyrum sana ayrı edcm...
Canım bnm de adetime 10 gün varkn 0.100 çıkmştı...şu an 6hftalık gebyim..adetini bkle inş yükselir değerin...
geç döllenme ise idrarda çıkmaz tabi gününden sonra varsa gebelik kanda çıkaridrar testinde negatif çıkıp kanda hamile olduğunu öğrenen varmı peki
geç döllenme ise idrarda çıkmaz tabi gününden sonra varsa gebelik kanda çıkar
Yani aslnda blrtim yoktu ama sabırszlığımdan diyelim...bekliyodum aceleci davrandım...Allah razı olsun ama benim 1 hafta var sen 10 gün önce normal miş değerin düşük çıkması sen şüphelenip mi yaptırdın.
Kuzum bn ondada aceleci davrandığm için 10gün önce kadar....negatf çıkmıştı...daha sonra adetime 5gün kla yaptığmda çok silik bi çizgi grdüm...idrar testinde negatif çıkıp kanda hamile olduğunu öğrenen varmı peki
İnş hamilesindr canım..Rabbim gnlüne göre versinBende asilamanin 3.gunndym kızlar ve acaip derecede goguslrm acimaya ağrı.aya başladı sanki hamileymisim gibi hisseder oldum ama zaman geçmiyor sizceeeee?!