• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Kızlar sizce var mı

Eklentiler

• 2F6EEECE-0E5A-46D8-B605-DDBF6C74E310.webp
    2F6EEECE-0E5A-46D8-B605-DDBF6C74E310.webp
    4,1 KB · Görüntüleme: 179
  • 6AAA7BD5-C744-4121-AEEA-ECEC65AC930D.webp
    6AAA7BD5-C744-4121-AEEA-ECEC65AC930D.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 154
Kızlar selam benim adetdim 30mayis oldu hep gununde olur simdi 30 haziranı bakliyorum ben adete 12gun lala yani 18i test yapdim oylesine 2ci cizgi hemen cikdi çok silik birtanede dun sabah yapdim ilk idrarla o hemen cikmadi ben evden cikdim axsam geldim oda silik olmus soradan kafam allak bullak oldu olabilir bilirmi ya yalnis testlermi bana cikyo ama bu kadar erkende boyle cikmasna inannamiyorum adete 4 gun kaliyor bugunle 3gundu adet sancim var karnimda belimde sanki şimdi olcakgibi ama gelmiyo baskada belirti yok uzun yazdim biraz ama fikirlerinizi merak etdim 2cini istiyoz bu ay oylesine ilişkilerde koruadik gun hesabi yapmadan olmazda haziranda hergun ilişkiyle denicez ogluma oyle kaldim resimde indiremiyorum buraya

Hanımlar bugün test yaptım silik bi çizgi belirdi ,umutlanmalımıyım yarın test yaptırıcam ama şuan içim içimi yiyor posıtıf mi negatif mi diye?
Erken farketmişim kan testinde(34.3)gebelik çıktı daha bir haftalık mış fakat testin tekrarlanması gerektiğini söyledi doktor.

2282505
2282506

Merhaba bugün adet günümdü ilk test 5 dk içinde çıktı ikincisi 1-2 saat sonra sizce var mı? Sonradan çıkması düşündürdü beni.

:KK9::KK9::21::anneadayı::anneadayı::anneadayı::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar:
Canim bence hamilesin cunku eğer hamile degilsen bu ikinci cizgi net boyle cikmaz yarin başka markayla test yap canim ama hamilesin galiba

İnşallah canım :KK200:
Miratech marka verdi yine eczane, yarın da deneyeyim bakalım. Silik olması korkutuyor beni bu konuda kötü tecrübelerim var. Yarın yine çıkarsa kan veririm inşallah ya

İnşallah canım :KK200:
Miratech marka verdi yine eczane, yarın da deneyeyim bakalım. Silik olması korkutuyor beni bu konuda kötü tecrübelerim var. Yarın yine çıkarsa kan veririm inşallah ya
Canim bende de bi sefer silik cikti 10 dka icinde umitlendim ama malesef adet oldum ama seninki koyu cikmiş canim 😄😄😊

Back
X