- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #31.241
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok ince bir cizgi görüyorum ama emin olamadim canim yarin tekrarla istersenKızlar sizce var mı
Hadi inşallahCok ince bir cizgi görüyorum ama emin olamadim canim yarin tekrarla istersen
Üzgünüm ben göremedimKızlar sizce var mı
Erken farketmişim kan testinde(34.3)gebelik çıktı daha bir haftalık mış fakat testin tekrarlanması gerektiğini söyledi doktor.Hanımlar bugün test yaptım silik bi çizgi belirdi ,umutlanmalımıyım yarın test yaptırıcam ama şuan içim içimi yiyor posıtıf mi negatif mi diye?
İkisi de pozitif canım hayırlı olsunEki Görüntüle 2282505 Eki Görüntüle 2282506
Merhaba bugün adet günümdü ilk test 5 dk içinde çıktı ikincisi 1-2 saat sonra sizce var mı? Sonradan çıkması düşündürdü beni.
İkisi de pozitif canım hayırlı olsun

Ben ikisinde de gördüm hayırlı olsunEki Görüntüle 2282505 Eki Görüntüle 2282506
Merhaba bugün adet günümdü ilk test 5 dk içinde çıktı ikincisi 1-2 saat sonra sizce var mı? Sonradan çıkması düşündürdü beni.
Ben gordum cnm var gibi ama testi yarin ilk idrarla yapin bakalim tekrar cikacakmi cizgiEki Görüntüle 2282505 Eki Görüntüle 2282506
Ben ikisinde de gördüm hayırlı olsun
Ben gordum cnm var gibi ama testi yarin ilk idrarla yapin bakalim tekrar cikacakmi cizgi![]()

Yaptiginda buraya tekrar at canm insallah hamilesin dirİnşallah canım çok teşekkürler
Aldım test canım bakalım inşallah vardır![]()
Bence hamilesin canım. TebriklerEki Görüntüle 2282505 Eki Görüntüle 2282506

Ben çizgi gördüm sanki testin şimdiki hali nasıl varsa çizginin koyulaşması lazım
Ben çizgi gördüm sanki testin şimdiki hali nasıl varsa çizginin koyulaşması lazım
Canim bence hamilesin cunku eğer hamile degilsen bu ikinci cizgi net boyle cikmaz yarin başka markayla test yap canim ama hamilesin galibaEki Görüntüle 2282772
Zaman geçince koyulaşıyor evet. Yarın da bakıyım da olmadı kan testi veriyim. İyice saçma bişey oldu
Canim bence hamilesin cunku eğer hamile degilsen bu ikinci cizgi net boyle cikmaz yarin başka markayla test yap canim ama hamilesin galiba
Canim bende de bi sefer silik cikti 10 dka icinde umitlendim ama malesef adet oldum ama seninki koyu cikmiş canimİnşallah canım
Miratech marka verdi yine eczane, yarın da deneyeyim bakalım. Silik olması korkutuyor beni bu konuda kötü tecrübelerim var. Yarın yine çıkarsa kan veririm inşallah ya