• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pozitif İdrar Testi Örnekleri

2282958

Bugün sabah yaptığım test ilk başta çoook silikti yok sanırım diye düşündüm ama aradan zaman geçince bu hale geldi. Olmasa bu kadar koyulaşmaz heralde...Şimdi kan verdim, inşallah güzel haber alırım:dua:

Eki Görüntüle 2282958
Bugün sabah yaptığım test ilk başta çoook silikti yok sanırım diye düşündüm ama aradan zaman geçince bu hale geldi. Olmasa bu kadar koyulaşmaz heralde...Şimdi kan verdim, inşallah güzel haber alırım:dua:
Ayyy ne guzel canim ben sana demiştim degill mi insallah saglikli bi gebeligin olur
Banada dua et canim :dua::dua::dua::anneadayı::emir_bebek::KK200:

Ayyy ne guzel canim ben sana demiştim degill mi insallah saglikli bi gebeligin olur
Banada dua et canim :dua::dua::dua::anneadayı::emir_bebek::KK200:

Canım inşallah hayırlı haberler alırız hepimiz . Rabbim kucağımızı boş bırakmasın. Ben daha önce 2 kez düşük yaşadım görmeden inanmayacağı heralde:KK42:

Canım inşallah hayırlı haberler alırız hepimiz . Rabbim kucağımızı boş bırakmasın. Ben daha önce 2 kez düşük yaşadım görmeden inanmayacağı heralde:KK42:
Bnmkide 2 dusugum var cnm biri kimuasal digeri ise kalbi atmiyodu maleseff

Ben hiç kese göremedim biri dış gebelik ti sonraki de kese görünmeden düştü. Bakalım bı kez nasip olur inşallah hiç de inanamıyorum am
Ben kese gordum ama bebek cok kucuktu ondan sonra tekrar gittim kalbi atmiyodu ozelede gittim bebek olu dediler ☹

Ben hiç kese göremedim biri dış gebelik ti sonraki de kese görünmeden düştü. Bakalım bı kez nasip olur inşallah hiç de inanamıyorum am
Olumsuz duşunme allah buyuk herşey nasip iyi duşun iyi olsun

Eki Görüntüle 2282958

Demiştim daha koyu çıkacak diye. Hayırlı olsun canım. Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah

Adetime 6 gün var.Bu sabah test yaptım ilk 10 dk negatif olarak gördüm işe gittim akşam geldiğimde belirgin pembe 2. Çizgi vardı.Test Laboquick marka.Böyle bir şey mümkün mü ?

Eklentiler

• 18C3479D-490F-4609-97CB-0D761CB5F8A8.webp
    18C3479D-490F-4609-97CB-0D761CB5F8A8.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 164
Back
X