• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Eklentiler

• C1E012C7-7FC9-4935-8DC2-9633944DC8AB.webp
    C1E012C7-7FC9-4935-8DC2-9633944DC8AB.webp
    60,1 KB · Görüntüleme: 98
  • 470AB8B1-56BD-48A6-A56C-0FF4508F0755.webp
    470AB8B1-56BD-48A6-A56C-0FF4508F0755.webp
    39,3 KB · Görüntüleme: 158
ahh inşallah 2 senedir deniyoruz, 1 başarısız aşılama var beklemezken oldu çok heyecanlıyım... bu da şimdiki hali 1 saatten fazla geçti.
çok teşekkürler arkadaşım. Allah isteyen herkese nasip etsin, bana da inşallah...

Eklentiler

• test 2.webp
    test 2.webp
    43,2 KB · Görüntüleme: 107
ahh inşallah 2 senedir deniyoruz, 1 başarısız aşılama var beklemezken oldu çok heyecanlıyım... bu da şimdiki hali 1 saatten fazla geçti.
çok teşekkürler arkadaşım. Allah isteyen herkese nasip etsin, bana da inşallah...
Tebrikler hamilesin:anneadayı::halay:bizler için de dua eder misin?
Hemen kan testi yaptır.

Tebrikler hamilesin:anneadayı::halay:bizler için de dua eder misin?
Hemen kan testi yaptır.
Etmez miyim hiç? Her isteyene nasip etsin diyorum ama kadınlar kulubünde yazanlar benim gibi çok yazmasa da okuyanlar, hastanede gördüklerim diye ayrıca söylüyorum. inşallah inşallah ben de hamileyimdir, siz de tez zamanda hayırlısıyla evlat sahibi olursunuz. Kan verdim, çıkınca yazacağım. inşallah hayırlı haber veririm.

Etmez miyim hiç? Her isteyene nasip etsin diyorum ama kadınlar kulubünde yazanlar benim gibi çok yazmasa da okuyanlar, hastanede gördüklerim diye ayrıca söylüyorum. inşallah inşallah ben de hamileyimdir, siz de tez zamanda hayırlısıyla evlat sahibi olursunuz. Kan verdim, çıkınca yazacağım. inşallah hayırlı haber veririm.
Kan sonucunu bekliyorum heyecanla. Hadi bakalım inşallah güzel bir değer gelir

Back
X