• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Kızlar testime bakar mısınız bata 3 gün var
205E92B4-FC6F-4F4E-A830-1E946B845A5C.webp

Kızlar bata 4 gün kaldı sizce bu nedir hayalet çizgi var mı yoksa istemekten ben mi hayal görüyorum🤷‍♀️
20191026_212545.webp

Bu da 15 20 dakika sonraki hali
20191026_214911.webp

Çok silik olanı adete 4 gün kala yaptım net olanı adet günü yaptım bat 25 Di kan testi veremiyorum burda imkan yok bende idrar testi ile netleştirdim :)

Eklentiler

• 20191025_105316.webp
    20191025_105316.webp
    6 KB · Görüntüleme: 229
Çok silik olanı adete 4 gün kala yaptım net olanı adet günü yaptım bat 25 Di kan testi veremiyorum burda imkan yok bende idrar testi ile netleştirdim :)
Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşaAllah🙏😊 Darısı benim başıma adet günü kesinleştiririm ben de umarım sizin gibi 🙏🙏 sizin 4 gün kala da düzgün bir çizgiymiş benimki biraz dağınık göründüğü için emin olamadım ama inşaallah pozitiftir🙏 karnım belim çok ağrıdığı için korkuyorum regl ağrısı mı diye🤷‍♀️

Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşaAllah🙏😊 Darısı benim başıma adet günü kesinleştiririm ben de umarım sizin gibi 🙏🙏 sizin 4 gün kala da düzgün bir çizgiymiş benimki biraz dağınık göründüğü için emin olamadım ama inşaallah pozitiftir🙏 karnım belim çok ağrıdığı için korkuyorum regl ağrısı mı diye🤷‍♀️
İnşallah hayırlı haberler alırsınız, o bel ağrısı beni çok yoruyor 3.gebelik ilk defa belim bu kadar ağrıyor

İnşallah hayırlı haberler alırsınız, o bel ağrısı beni çok yoruyor 3.gebelik ilk defa belim bu kadar ağrıyor
İnşaallah alırım 🙏🙏😊 siz de inşaallah sağlıcakla yavruşunuza kavuşursunuz yeter ki sağlıklı olsun da ağrılar zor biliyorum ilk gebeliğimden ben de çok teşekkür ederim 🙏🙏

Kızlar dün adet günümdü test yaptım bise çıkmadı.. Daha önce kizimdada adetim 3-4 gün geçmişte testte yok denecek kadar silik çıkmıştı sizce ne zmn kan testi yapim

Back
X