• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Evet 3 4 gün var gecen ay 22 gün sürdü ondan önce 25 sürüyordu biraz karışık sabah gene yapıcam sen de atar mısın testini
Benim testimi de böyle ben de tekrarlayacağım

Eklentiler

• IMG_20191219_112357.webp
    IMG_20191219_112357.webp
    25,3 KB · Görüntüleme: 154
Hayırlı olsun . Kan testini bize bildir mutlaka.
İdrar testinden sonraki gün tekrar yaptım yinr aynı sonuç çıkınca kan testi de yaptırdım dün akşam yani bat gecikince 2. Gün 770 çıktı ama acildeki doktor çok düşük olduğunu henüz kesinlik olmadığını söyledi yarın tekrar yaptıracam

İdrar testinden sonraki gün tekrar yaptım yinr aynı sonuç çıkınca kan testi de yaptırdım dün akşam yani bat gecikince 2. Gün 770 çıktı ama acildeki doktor çok düşük olduğunu henüz kesinlik olmadığını söyledi yarın tekrar yaptıracam

Bence düşük değil gayet güzel . Acilde ki doktorlar zaten çoğunlukla gıcık oluyorlar sen takma onu . Ben tüp bebekler öğrendiğimde adet günümde yani 12. Günde 153 du degerim . Senin gayet iyi

Hayırlısı olsun gayet güzel bir değer. Sağlıkla artar inşallah

Merhaba arkadaşlar.Adetime 3 gün var silik pembe cıktı.Sizde görüyor musunuz?Yoksa ben hayal mi görüyorum.3 yıldır hamile kalamıyorum

Eklentiler

• 20191221_191903.webp
    20191221_191903.webp
    78,7 KB · Görüntüleme: 191
Back
X