Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Spiralin böyle ara kanamalar vs gibi etkileri olabiliyor canım. Bir de testleri cok bekletince de ikinci cizgi hatalı olarak cıkıyormus. İstiyor musun gbelik?
Evet kanama yapabiliyormuş haklısın, kafam karışık bilemiyorum aslında sanki olsa sevinicem ama rahatsızım bakamam yaşım geçti , eşim hiç istemiyor çok zor durumdayım yıllarca istedim eşim istemedi artık ben de istemiyorum

Evet kanama yapabiliyormuş haklısın, kafam karışık bilemiyorum aslında sanki olsa sevinicem ama rahatsızım bakamam yaşım geçti , eşim hiç istemiyor çok zor durumdayım yıllarca istedim eşim istemedi artık ben de istemiyorum
Kac yaşındasınız ne rahatsızlığınız var
Bir de cocugunuz var mi

Yıllarca istedim ve bu hakkım elimden alındı eger bu bir haksa varsa hakkım Allaha havale ediyorum... tek taraflı isteyip yapamamak kadar kötü bişey yok:( moralim çok bozuk her ay bunu yaşamaktan yoruldum, artık gidip spiral taktırdım hala içimde ukde kaldı sanırım..

Yıllarca istedim ve bu hakkım elimden alındı eger bu bir haksa varsa hakkım Allaha havale ediyorum... tek taraflı isteyip yapamamak kadar kötü bişey yok:KK43: moralim çok bozuk her ay bunu yaşamaktan yoruldum, artık gidip spiral taktırdım hala içimde ukde kaldı sanırım..
Evet cok kötü bisey haklisiniz sonucta cogu kadin anne olmak ister esiniz bencilce davranmis eger cok gec değilse deneyebilirsiniz

Kac yaşındasınız ne rahatsızlığınız var
Bir de cocugunuz var mi
Romatizmal bir rahatsızlık omurgamda, eklemlerimde, geceleri yatamıyorum, çok şiddetli agrılarım var bi tarafımdan diger tarafa dönemiyorum uzun süre aynı yönde kalınca, ev işleri yaptıgımda akşam oturdugum yerden eşim koltuklayarak kaldırıyor beni ..

Romatizmal bir rahatsızlık omurgamda, eklemlerimde, geceleri yatamıyorum, çok şiddetli agrılarım var bi tarafımdan diger tarafa dönemiyorum uzun süre aynı yönde kalınca, ev işleri yaptıgımda akşam oturdugum yerden eşim koltuklayarak kaldırıyor beni ..
Cok geçmis olsun Allah sifa versin

Ah ya üzüldüm spiral genelde istemeyenler taktırıyor ama bu şekilde olması cok rahatsız edici. Kimse bir annenin evlat özlemine bunu yapmamalı. Benim annem de cok istemiş benden sonra ama babam istememiş hala cok üzülür...

Ah ya üzüldüm spiral genelde istemeyenler taktırıyor ama bu şekilde olması cok rahatsız edici. Kimse bir annenin evlat özlemine bunu yapmamalı. Benim annem de cok istemiş benden sonra ama babam istememiş hala cok üzülür...
Evet haksızlık bana göre ... o açıdan insan evlenecegi insanı iyi seçmeli diye düşünüyorum çok yönlü olması lazım.. ne diyelim Rabbim evlatlarıma uzun ömür saglık sıhhat versin birde olmayanlara nasip etsin.. avuntumuz bu yönde..

Canım kist icin kilo vermek iyi diyolar bir de annemde cikolata kisti vardı o yapışıklık da yapmıştı rahimde. Bunlara bakıldı mı snde?
Ben rahim filmi çekilmiştim gerci bir daha cektirmem lazim
Yapışıklık derken her kontrolumde doktor muayene ediyor ama bisey demedi sadece yumurtalikta dedi
Bir de ben kilolu degilim canim 46 kg zaten 😀
Çikolata kisti genetikmis sen de dikkat et canim benim teyzem de ve ananemde vardi bende ve kuzenlerimde cikti

Ben rahim filmi çekilmiştim gerci bir daha cektirmem lazim
Yapışıklık derken her kontrolumde doktor muayene ediyor ama bisey demedi sadece yumurtalikta dedi
Bir de ben kilolu degilim canim 46 kg zaten 😀
Çikolata kisti genetikmis sen de dikkat et canim benim teyzem de ve ananemde vardi bende ve kuzenlerimde cikti
Ben bitkilerin gücüne inananlardanım denedin mi bilmiyorum eger denemediysen düzenli olarak uygularsan faydasını görebilirsin çünkü bir çok şeyin tedavisi dogada saklı.. ben ufak tefek şeyleri bitkisel çaylarla kürlerle tedavi edebiliyorum kendimde de çocuklarda da.. görmüş olmalısın zaten neler yapılıyor biliyorsundur

Back
X