Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Ben rahim filmi çekilmiştim gerci bir daha cektirmem lazim
Yapışıklık derken her kontrolumde doktor muayene ediyor ama bisey demedi sadece yumurtalikta dedi
Bir de ben kilolu degilim canim 46 kg zaten 😀
Çikolata kisti genetikmis sen de dikkat et canim benim teyzem de ve ananemde vardi bende ve kuzenlerimde cikti
Annem rahim ağzı kanseri atlattı bu da genetikmiş belkide bulur beni bilemiyorum. Burada cok okuyorum kistim var zayıflayıp hamile kalmak önerildi diye ondan dedim. Cikolata kisti ca yani kanser değerini de kanda yüksek tutuyor onkolojide annemin refakatcisi ben kalmıştım lisede Allah bidaha göstermesin. Rahim icinde yapışıklık diye bişi yapmıştı anneme bu kist ama sen düzenli kontrol oluyorsan yoktur bişi. Ben 2017de aşılama icin iğneler vurdum tutmadı 2018de tüp bbek icin vurdum hormon ilaclarını ve doktor senin icin riskli demişti. Ne yapayım yeter ki evladım olsun değer onun icin

Ben bitkilerin gücüne inananlardanım denedin mi bilmiyorum eger denemediysen düzenli olarak uygularsan faydasını görebilirsin çünkü bir çok şeyin tedavisi dogada saklı.. ben ufak tefek şeyleri bitkisel çaylarla kürlerle tedavi edebiliyorum kendimde de çocuklarda da.. görmüş olmalısın zaten neler yapılıyor biliyorsundur
Cok araştırmadım canim
Sogan kuru yapmistim ben de ise yaramadi

Annem rahim ağzı kanseri atlattı bu da genetikmiş belkide bulur beni bilemiyorum. Burada cok okuyorum kistim var zayıflayıp hamile kalmak önerildi diye ondan dedim. Cikolata kisti ca yani kanser değerini de kanda yüksek tutuyor onkolojide annemin refakatcisi ben kalmıştım lisede Allah bidaha göstermesin. Rahim icinde yapışıklık diye bişi yapmıştı anneme bu kist ama sen düzenli kontrol oluyorsan yoktur bişi. Ben 2017de aşılama icin iğneler vurdum tutmadı 2018de tüp bbek icin vurdum hormon ilaclarını ve doktor senin icin riskli demişti. Ne yapayım yeter ki evladım olsun değer onun icin
Allah korusun canim annene de geçmis olsun benim ca 125 değerlerim normal aralıkta herkes de yuksek cikmiyor ama sonuçta kist var doktor iyi huylu her 10 kadinin 2 snde var dedi
Şu an da hamilesin galiba hayirli olsun
Normal mi hamile kaldin

Allah korusun canim annene de geçmis olsun benim ca 125 değerlerim normal aralıkta herkes de yuksek cikmiyor ama sonuçta kist var doktor iyi huylu her 10 kadinin 2 snde var dedi
Şu an da hamilesin galiba hayirli olsun
Normal mi hamile kaldin
Hep takipte olmak lazım Allah korusun🤲🏻 İyi cok sükür. Peki nasıl yok olurmuş o kist? Ya da hamileliiğe engel mi? Pco olup hamile kalan cok okuyorum. Evet yine hamileyim bu sefer kendiliğimden kaldım baya baya şok oldu bana da

Hep takipte olmak lazım Allah korusun🤲🏻 İyi cok sükür. Peki nasıl yok olurmuş o kist? Ya da hamileliiğe engel mi? Pco olup hamile kalan cok okuyorum. Evet yine hamileyim bu sefer kendiliğimden kaldım baya baya şok oldu bana da
Maalesef cok yok olan bir kist degil ameliyat olsan bile tekrarlama olasılığı var
En iyi tedavi yöntemi hamilelik o da bende olmuyor daha once 2 kere gebelik geçirdim ama dusuk oldu
O zaman küçülmüştü kistim

Hamilelige engel diyor doktor ama bir suru de hamile kalan var

Kizlar adete 4 kala 5 tl lik testte cok net pozitifi gordum.Bugun adetim geceli 6.gun ilk defa doktora gittik.SAT a gore 4+6 yim.Betahcg 873 progesteron 5.2 kese gorundu ama etrafinda kucuk bi kanama var gibi dedi doktor.Moralim sifir.Yerlesirken damarlara denk gelmis onun kanamasi da olabilir ya da 2.kese de olabilir dedi progesteron fitil verdi moralim o kadar bozuk ki almadim bile fitili.Degerlerim de internetten bakinca pek parlak gelmedi.Fena dustum yani.

Kizlar adete 4 kala 5 tl lik testte cok net pozitifi gordum.Bugun adetim geceli 6.gun ilk defa doktora gittik.SAT a gore 4+6 yim.Betahcg 873 progesteron 5.2 kese gorundu ama etrafinda kucuk bi kanama var gibi dedi doktor.Moralim sifir.Yerlesirken damarlara denk gelmis onun kanamasi da olabilir ya da 2.kese de olabilir dedi progesteron fitil verdi moralim o kadar bozuk ki almadim bile fitili.Degerlerim de internetten bakinca pek parlak gelmedi.Fena dustum yani.
Bence allahran kesilmez Ümit ilacını al tedbir senden takdir Allah’tan keşke dememek için sonra

Canım kan değerin kactı ya da kac haftalıktı kese gördüğünde? Ben ilk gebeliğimde 7+1de gitmiştim doktora ama o planlıydı. Suan cok saskınım ve kendime hic dikkat etmedim lazer göz ameliyatı bile oldum. O yüzden bir an önce sağlıklı mı görmek istiyorum. Bir de kanama kasık ağrısı vs yok cok sükür. İlk gebeliğimde de yoktu ve yolundaydı hersey. Umarım yine öyledir🙏🏻
Değerimi bilmiyorum 2. Çizgiyi görüp gittim ultrasona aldi direk. Hcg bilmiyorum.bende dikkat etmedim grip ilaclari kullandım tarlusal kullandım hic bisey olmaz ddi dr. En doğru cvbi dr unuz verir

İyi de neden hemen modunu böyle düsürdün gebelik değeri 54 ile başlayıp sağlıklı devam eden 32 ile ile başlayan bile gördüm. Ayrıca kanama alanı cogu zaman önemsiz oluyor ic camasırına gecen bir lekelenme vs varsa ciddi hatta o bile engellenebiliyor o fitil sayesinde. Teyzemin 4 ay kanaması oldu oluk oluk ve fitil sayesinde kurtardı bebeğini. Ayrıca benim de gecikmenin 4. Günü değerim 456 cıktı.

Kızlar sizce varmı yaa 4 seneye yakın olmayınca kafam karsti h

Eklentiler

• 15804471613216380444849782653095.webp
    15804471613216380444849782653095.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 106
İyi de neden hemen modunu böyle düsürdün gebelik değeri 54 ile başlayıp sağlıklı devam eden 32 ile ile başlayan bile gördüm. Ayrıca kanama alanı cogu zaman önemsiz oluyor ic camasırına gecen bir lekelenme vs varsa ciddi hatta o bile engellenebiliyor o fitil sayesinde. Teyzemin 4 ay kanaması oldu oluk oluk ve fitil sayesinde kurtardı bebeğini. Ayrıca benim de gecikmenin 4. Günü değerim 456 cıktı.
Lekelenme kanama hicbisey yok kuzum.Ben ne yazik ki modu cok hizli dusen biriyim.Simdi Acibademe gidiorum dunku doktor kese etrafinda kanama gordu falan demicem.Bi de o muayne etsin bakalim ne dicek.Ayrica meme hassasiyeti disinda bi belirtim de yok sadece istahim kesildi o kadar.Diorum ya modum ekside.

Kizlar simdi Acibademden geldim.Hicbi sorun yok kanama yok 5 haftalik gebelikle uyumlu dedi.Ilac falan da vermedi folik asite devam dedi.Ne zormus ya hamile kalmada ayri hamilelikte ayri.Allah yardimcimiz olsun

Kizlar simdi Acibademden geldim.Hicbi sorun yok kanama yok 5 haftalik gebelikle uyumlu dedi.Ilac falan da vermedi folik asite devam dedi.Ne zormus ya hamile kalmada ayri hamilelikte ayri.Allah yardimcimiz olsun
Sakıın bak iyi ki gittin baska doktora. Lütfen ilk durum olsaa bile bunu kendine de bebeğine de yapma. Sen hep güclü ve savascı olacaksın annelerin modu düşemez❤️

Hemen hemen aynı zamandayız ben 7. Hafta dolunca gidicem kalp atışı icin, önceden gidip de ikilemler yaşamak istemiyorum. Tavsiye ederim

Back
X