Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Aldim ki :KK66: 7.5 aylik şimdi.

Ustteki mesajda bana ait. 7aralik 2018de eklemisim buraya. 2 foto var. 3+0 da da yapmistim. Tam 7 gun kala demek yani, o foto da çıkmıyor diye eklemedim pozitifti. Eklediklerim regl e 6 gun be 5 gun kala olanlar.
Evet canım gördüm. Ben de yarın tekrarlayayım o halde. Bugünkü erken gebelik testiydi yarın normal testte çıkar mı peki ?

Testleri gorunce aklima birsey takiliyor; ula bu kan testini nerede yapacagiz!!! Ozel hastanem pandemi hastanesi oldu, saglik ocagina gitmeyin diyorlar, hem ilce hem il devlet hastanesinde vaka var. Eczane kapiya serit cekmis sokaktan istiyorsun ne lazimsa, dun folik asit bitmisti onu aldim da gordum....
Konuya limon sıktigimi dusunen olur ise dikkate almayiniz... :))
Aynen ya 4 gundur test koyulastimi acik renkmi karsilastirmaktan gozum cikti ama hastaneye gidemiyorum🙄

Kızlar merhaba. Benim de sat tarihim 29 şubat. 28 29 günde bir adet oluyorum. Bat tarihim de 27 28 mart. 14 15 martta ovulasyon testi ile yumurtladığımı gördüm. Sonra test silikleşti. Ve 3 4 gün sürekli ilişkim oldu. Bugün tekrar yaptım ovulasyon testi. Koyulaşmaya başladı sanki. 2 gün önce daha silikti. Sizce bir umut var mıdır? Fotosunu ekliyorum. Bu arada bugünkü olan daha koyu da resimde silik çıkmış
Screenshot_20200321_143729_com.android.chrome.jpg
IMG_20200321_132209.jpg

Kızlar merhaba. Benim de sat tarihim 29 şubat. 28 29 günde bir adet oluyorum. Bat tarihim de 27 28 mart. 14 15 martta ovulasyon testi ile yumurtladığımı gördüm. Sonra test silikleşti. Ve 3 4 gün sürekli ilişkim oldu. Bugün tekrar yaptım ovulasyon testi. Koyulaşmaya başladı sanki. 2 gün önce daha silikti. Sizce bir umut var mıdır? Fotosunu ekliyorum. Bu arada bugünkü olan daha koyu da resimde silik çıkmış Eki Görüntüle 2607363 Eki Görüntüle 2607364
Hiç tecrübem yok ama son 2 saattir konuyu incelediğim kadariyla testiniz pozitifimsi🙏 ovulasyondan bu yana belirtiniz var mı,benim oğlumda kasık batmalari ve ateş basmalari olmuştu mesela

Hiç tecrübem yok ama son 2 saattir konuyu incelediğim kadariyla testiniz pozitifimsi🙏 ovulasyondan bu yana belirtiniz var mı,benim oğlumda kasık batmalari ve ateş basmalari olmuştu mesela

Kasık ağrılarım var evet.sağ kasığım ara ara sızlıyor. Bir de göbeğimin alt kısmında bir ağrım var.

Kabız oldum bir kaç defa. Normalde olmam pek. Ama evde kaldığım için mi bilmiyorum.normalde hergün 4 5 km yürürdüm.

Hatta pikten sonraki gece o kadar vajına ağrım oldu ki. Gece asla uyanmam defalarca tuvalete kalkmak için uyandım. Vajına ağrım vardı çok fazla. Enfeksiyon mu oldum acaba dedim ama 2 3 gün sonra kayboldu o ağrı.

Kasık ağrılarım var evet.sağ kasığım ara ara sızlıyor. Bir de göbeğimin alt kısmında bir ağrım var.

Kabız oldum bir kaç defa. Normalde olmam pek. Ama evde kaldığım için mi bilmiyorum.normalde hergün 4 5 km yürürdüm.

Hatta pikten sonraki gece o kadar vajına ağrım oldu ki. Gece asla uyanmam defalarca tuvalete kalkmak için uyandım. Vajına ağrım vardı çok fazla. Enfeksiyon mu oldum acaba dedim ama 2 3 gün sonra kayboldu o ağrı.
Hayırlı olsun öyleyse,evet belirtiler sanırım aynen böyle insan enfeksiyon mu oldum adet mi olucam yoksa hamile miyim arasında gidip geliyor

Merhaba herkese ben 4 gundur ucuz testlwrle takip ediyordum testimde koyulasma oluyormu diye ilk testim baya silik çıkmıştı hatırlayan varsa bugun adet gunum bugunku testimi de ekliyorum yukseliyordur degilmi kan degerim hastaneye hala gitmedim bu gidisle de gidemicez gibi uzun sure bu ay hamile kalanlar artik ilk cinsiyet ogrenmeye gider boyle giderse:sinirli:

Eklentiler

• 20200322_114051.webp
    20200322_114051.webp
    80,1 KB · Görüntüleme: 191
Merhaba herkese ben 4 gundur ucuz testlwrle takip ediyordum testimde koyulasma oluyormu diye ilk testim baya silik çıkmıştı hatırlayan varsa bugun adet gunum bugunku testimi de ekliyorum yukseliyordur degilmi kan degerim hastaneye hala gitmedim bu gidisle de gidemicez gibi uzun sure bu ay hamile kalanlar artik ilk cinsiyet ogrenmeye gider boyle giderse:sinirli:

Bende dün adetime 3 gün kala basit testlerle silik çizgi gördüm, bugün tekrar yaptım yine çizgi çıktı ama o kadar belirgin değildi. Sizin bu testiniz gününüz geçtikten sonra mı böyle koyulaştı. Bende kan vermeye gitmeden idrar testiyle takip etmek istiyorum şuan ama yanıltır diye endişe ediyorum

Eklentiler

• 20200322_193027.webp
    20200322_193027.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 228
Kızlar bi bakın lütfen regle 3 günüm var kasıklarım çok ağrıyor diye yarım saatlik idrar ile yaptım bu testi markası after10 güvenebilir miyim pozitif mi

Eklentiler

• 20200323_155509.webp
    20200323_155509.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 230
Bende dün adetime 3 gün kala basit testlerle silik çizgi gördüm, bugün tekrar yaptım yine çizgi çıktı ama o kadar belirgin değildi. Sizin bu testiniz gününüz geçtikten sonra mı böyle koyulaştı. Bende kan vermeye gitmeden idrar testiyle takip etmek istiyorum şuan ama yanıltır diye endişe ediyorum
Testin belirgin pozitif gorunuyor canim idrarini tutmadiysan o yuzden silik cizgi cikmis olabiir ben genellikle sabah idrariyla yaptim testleri adet günüm gelene kadar silikti cizgiler hafif bir koyulasma oldu belirgin koyulaşma adet gunumde ve bugun 1 gun geçe oldu testlerde

Benim testlerin de 4gun 3gun 2 gun kala hallerini atıyorum sabah idrari olmasina ragmen cok silik cizgi digeri de 1 gun gece hali

Eklentiler

• 20200323_130656.webp
    20200323_130656.webp
    90,2 KB · Görüntüleme: 222
  • 20200321_000546.webp
    20200321_000546.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 203
Testin belirgin pozitif gorunuyor canim idrarini tutmadiysan o yuzden silik cizgi cikmis olabiir ben genellikle sabah idrariyla yaptim testleri adet günüm gelene kadar silikti cizgiler hafif bir koyulasma oldu belirgin koyulaşma adet gunumde ve bugun 1 gun geçe oldu testlerde

resimdeki dün yaptığım idrara sıkışmış şekildeydi, bugün sabah uyanınca tekrar yaptım yine hemen çıktı ama daha silik gibiydi, sıkışmış halde değildim sabah uyanınca bilmiyorum bunun etkisi var mı ama endişelendim koyulaşmamış olduğunu görünce

resimdeki dün yaptığım idrara sıkışmış şekildeydi, bugün sabah uyanınca tekrar yaptım yine hemen çıktı ama daha silik gibiydi, sıkışmış halde değildim sabah uyanınca bilmiyorum bunun etkisi var mı ama endişelendim koyulaşmamış olduğunu görünce
Hemen tedirgin olma baya değiştiriyor sabah idrari olmasi yada 4 saat tuvalete gitmemis olman... yarin sabah birdaha dene ama benim testlerde de adet oncesi hizli koyulasma olmamisti zaten... bende tedirgin bekliyordum kimyasal gebelik geçirdiğim icin 2ay once

Back
X