Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Adetime 9 gün kaldı canım hep slik çıktı testler ilk defa böyle koyulasti yarinda yapcam sence koyuluk olurmu dersin ne kadr geç yumurtlama olmuş ya adete 9 gün kaldı imkansız bence hamile kalmam 🤔🙄
Canim egerki onceden hic koyu gormediysen gec yumurtluyor olabilirsin onceden pik yaptgini gorup sonradan siliklesitigini ancak regle yakin tekrae koyulastigini gorursen hamile olabilirsin sen hic koyuluk gormedigin icin dmeek oluyoki gec yumurtluyo olabilrsin teste devam et pik yapinca ertesi gunu siliklesir 3 4 gün degerlendir bence koyulasmaya baslamis ama hala pik degl insallah olucak🤲

Şu an 5. Haftada mısınız. Nasıl hesapladınız. Benim son adet günüm 5 mart. Bazı internet siteleri 4 bazilari 5 hafta diyor(hastaneye giremediğiniz bir donemde hamile kalmak :KK48: )
Canim son adet tarihi baz alınır gebelik hesaplayicilari yukleyebilrsin son adet tarihine gore bakilir bugun 4+2sin hayirli olsun🤗 benim yarın 7.haftaya giriyorum 6 haftam bitiyo

Bence hamilesin yasindan dolayi olmasi daha cok mutluluk verici nasip olmus sonunda benim boyle cikinca
Canim egerki onceden hic koyu gormediysen gec yumurtluyor olabilirsin onceden pik yaptgini gorup sonradan siliklesitigini ancak regle yakin tekrae koyulastigini gorursen hamile olabilirsin sen hic koyuluk gormedigin icin dmeek oluyoki gec yumurtluyo olabilrsin teste devam et pik yapinca ertesi gunu siliklesir 3 4 gün degerlendir bence koyulasmaya baslamis ama hala pik degl insallah olucak🤲
Canım bugün adetin 21 ci günündeyim yumurtlamami?? Adetime kaldı 9 gün takvimde yumurtlama adetin 16 sıydı🤔🤔🤔🤔🤔

Eklentiler

• 20200404_181035.webp
    20200404_181035.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 121
Canim sen devam et yinede ovu testlerine gebelik varsa asla siliklesmez gittikce koyulasmaya devam eder yumurtladigini gormussun çunku

banada bu testle ilgili birsey soylermisiniz bir cizgi var mi yok mu 🤔

Eklentiler

• P00405-073218(1)(1).webp
    P00405-073218(1)(1).webp
    25,3 KB · Görüntüleme: 165
Selam kizlar ben pco yum ve adetim aslidna sürekli gecikir ama bukadar uzun gecikmez
Cuma günü test yaptim normal test di
537BACC6-6954-45FF-8E84-80D43D99A51C.webp

Ben negativ diye aldim cöpe attim ama silik var diyenler oldu kafam karisti

Birde birşey sorcam simdi direkt kadın doğuma mı gideyim ne yapayım sudan çıkmış balık gibiyim malum virüs de var ortalıkta sağlık ocağına falan gitmek istemedim
Ben tahlil verdim kaçıncı hafta göreyim diye. 7. Haftada doktora gitmeyi düşünüyorum bir aksilik olmazsa. Varsa bi doktorunuz sorun 😍

Back
X