Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Eki Görüntüle 2614012 kızlar merhaba. Kendime uygun başlığı bulmam biraz zaman ald i. :)) 3 gün geciktiğimi düşünüyorum. Bugün 4 kere test yaptım hepsi de boyleydi...ama ben pek beklemiyorum...yani esimin sperm canlilik orani yuzde 2 ...Benim de yaşım 38...aylarca hiç korumadık ama ne biliyim . Başka bir şey olmasin bu
Yok yok başka bir şey değil bu Allah’ın izniyle Nur topu gibi bebek geliyor inşallah , hayırlı olsun ☺️🤲🏻

Merhabalar birşey danışmak istiyorum,hamilelik hafta hesaplamasını son adet tarihinin ilk gününe göre hesaplıyorlarmış.Benim sat tarihim 2 mart,ilişki tarihim 26 mart.İki kez idrar testi yaptım pozitif çıktı,sonra kanda Beta HCG 112 çıktı.Bu durumda kesinlikle hamileyim dimi hala inanamıyorum :) 17 günlük oluyor hesaplamama göre.

Merhabalar birşey danışmak istiyorum,hamilelik hafta hesaplamasını son adet tarihinin ilk gününe göre hesaplıyorlarmış.Benim sat tarihim 2 mart,ilişki tarihim 26 mart.İki kez idrar testi yaptım pozitif çıktı,sonra kanda Beta HCG 112 çıktı.Bu durumda kesinlikle hamileyim dimi hala inanamıyorum :) 17 günlük oluyor hesaplamama göre.
Canım hayırlı olsun öncelikle..hamilelik son adet tarihine göre hesaplanıyor ilişki tarihi önemli değil

1EA3541E-E377-44F2-AB04-F5D0372DFDBF.webp

Poooooziiiiitiiiiiifffff anne ben burdayim dio rabbim her isteyene nasip etsinnnnn

Allah razı olsun cnm,Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah🤲🏻 Doktora gitmeden sevinmim yine de 😊
vajinismusdan sonra hamile kalmak bir rüyaydı benim için🤲🏻

Back
X