- 1 Mayıs 2020
- 9
- 0
- 1
- 36
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #33.221
bir çizgi derken ikinci çizgiyi kast ediyorum, kontrol çizgisi gayet net
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Predictorde böyle bi hata var. Banada kafayı yedirtti geçen hafta. İlk negatif olup yarımmsaat sonra çıkan çok silik renkli-renksiz arasındaki çizgiyi diyorsanız negatif. Ben gebelik istemşyordum . Aynısı oldu kan verdim 0.03 çıktı. Reglimide oldum zaten. 9.hafta da daha koyu çıkması gerekir diye düşünüyorumMerhabalar bir sorum var
9.Haftada predictor ile yapılan idrar testinde, aşırı silik, neredeyse fotoğraf çekip yakınlaştırmadan görülmeyen bir çizgi çıkması hamile anlamına mı gelir.
9. haftada hcg değerleri yüksek olması gerektiği için düzgün bir çizgi en azından silik bile olsa gözle rahat görünür mü olması gerekir.
Biraz daha belirgin sanki sizde. Benim açtıgım konu vardı orda bakabilirsiniz bende paylaştım testimin görüntüsünü orda. Ama bende minimum yarım saatten sonra çıkıyordu çizgi. Ve 3-4tane predictor test yaptım hepsinde öyleydi. Ama testin kağıdında on dkdan sonra çıkan sonuçları dikkate almayınız diyor. Siz idrarı yapar yapmaz çıktıysa çizgi vardır. Sonradan çıktıysa (yarımsaat kadar ) negatif. Bende öyle oldu çünkü. Bikaç kişiye daha olmuş benim konuma yazmışlardı. Ayrıca şikayetvar sitesindede bu konuyla ilgili şikayet oluşturulmuş predictore. Bildiklerim bukadar:)Alttaki predictordan bahsediyorum
Üstteki testtede var çizgi bu aradaAlttaki predictordan bahsediyorum
9.hafta daha koyu olması gerekir diye düşünüyorum . Dediğim gibi çizgi hemen çıktıysa vardır. Sonradan çıktıysa negatif. Yanş bende öyleydi en azından. Kan testi verdim 0.03 çıkmıştı.9. hafta için böyle çıkması imkansız değil mi, fotolar test yaptıktan 1 saat sonra çekildi
Canlar selam. Adetime nerden baksaniz bir hafta var. Aksam öylesine test yaptim sonuc bu. Saskinlik icindeyim. Yillardir sebepsiz yere olmuyordu. Su an cokkk mutluyum, bir o kadar da tedirginim ya ters giden bir sey olursa diye. Kan verdim. Sonuc bekliyorum simdi. Sanirim bir iki saate cikacak. Nolursunuz bana dua edin![]()
Testin markası nedir acabaVe test sonucum geldi. Koca bir sifir. Testte nasil boyle bir hata olabilir aklim almiyor hala. İkinci cizgi on dakika icinde cikmisti ustelik![]()
Testin markası nedir acaba
Al bi marka yanlış pozitif veriyor mesela
Üzülme diyemeyeceğim canım burada birçok kişi senin durumunda ve seni çok iyi anlıyorum. İnşallah en kısa zamanda bizimde bebeğimiz olur ne diyim.
Belirti varmiydi peki neden test yaptın bir hafta varmış. Hala umudun olabilir belki test sonucun kaç çıktı kanda
Selam bende de teste var çıkıyordu kan sonucum 0,3 çıkıyordu umut vermek istemem ama şuan 37 haftalığız cok şukur inşallah vardırCanlar bu da bu aksam biraz önce yaptigim test. Ben hayal mi goruyorum yoksa çizgi var mı? Hatirlarsaniz dun aksam kan vermistim ve sonuc 0.1 çıkmıştı.![]()
Selam bende de teste var çıkıyordu kan sonucum 0,3 çıkıyordu umut vermek istemem ama şuan 37 haftalığız cok şukur inşallah vardır
Canım kaç dakikada çıktı bu test sonucu? Eğer ki ilk 10 dakikada cıktıysa kesinlikşe çizgi varCanlar bu da bu aksam biraz önce yaptigim test. Ben hayal mi goruyorum yoksa çizgi var mı? Hatirlarsaniz dun aksam kan vermistim ve sonuc 0.1 çıkmıştı.![]()