Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Merhabalar bir sorum var
9.Haftada predictor ile yapılan idrar testinde, aşırı silik, neredeyse fotoğraf çekip yakınlaştırmadan görülmeyen bir çizgi çıkması hamile anlamına mı gelir.

9. haftada hcg değerleri yüksek olması gerektiği için düzgün bir çizgi en azından silik bile olsa gözle rahat görünür mü olması gerekir.
Predictorde böyle bi hata var. Banada kafayı yedirtti geçen hafta. İlk negatif olup yarımmsaat sonra çıkan çok silik renkli-renksiz arasındaki çizgiyi diyorsanız negatif. Ben gebelik istemşyordum . Aynısı oldu kan verdim 0.03 çıktı. Reglimide oldum zaten. 9.hafta da daha koyu çıkması gerekir diye düşünüyorum

foto.webp

Alttaki predictordan bahsediyorum
Biraz daha belirgin sanki sizde. Benim açtıgım konu vardı orda bakabilirsiniz bende paylaştım testimin görüntüsünü orda. Ama bende minimum yarım saatten sonra çıkıyordu çizgi. Ve 3-4tane predictor test yaptım hepsinde öyleydi. Ama testin kağıdında on dkdan sonra çıkan sonuçları dikkate almayınız diyor. Siz idrarı yapar yapmaz çıktıysa çizgi vardır. Sonradan çıktıysa (yarımsaat kadar ) negatif. Bende öyle oldu çünkü. Bikaç kişiye daha olmuş benim konuma yazmışlardı. Ayrıca şikayetvar sitesindede bu konuyla ilgili şikayet oluşturulmuş predictore. Bildiklerim bukadar:)

Hanımlar merhaba bat :6 Mayıs test bu şekil sizce Umut var mı 🤔🙄

Eklentiler

• 0D3318BB-C67C-45DB-993A-0CD7CC8CC6B2.webp
    0D3318BB-C67C-45DB-993A-0CD7CC8CC6B2.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 166
  • F79188CE-73D3-4F6B-AE36-24FBD585EF52.webp
    F79188CE-73D3-4F6B-AE36-24FBD585EF52.webp
    27,4 KB · Görüntüleme: 223
Canlar selam. Adetime nerden baksaniz bir hafta var. Aksam öylesine test yaptim sonuc bu. Saskinlik icindeyim. Yillardir sebepsiz yere olmuyordu. Su an cokkk mutluyum, bir o kadar da tedirginim ya ters giden bir sey olursa diye. Kan verdim. Sonuc bekliyorum simdi. Sanirim bir iki saate cikacak. Nolursunuz bana dua edin 🍀💕

Eklentiler

• IMG_20200505_201507.webp
    IMG_20200505_201507.webp
    23,6 KB · Görüntüleme: 207
Canlar selam. Adetime nerden baksaniz bir hafta var. Aksam öylesine test yaptim sonuc bu. Saskinlik icindeyim. Yillardir sebepsiz yere olmuyordu. Su an cokkk mutluyum, bir o kadar da tedirginim ya ters giden bir sey olursa diye. Kan verdim. Sonuc bekliyorum simdi. Sanirim bir iki saate cikacak. Nolursunuz bana dua edin 🍀💕

Ve test sonucum geldi. Koca bir sifir. Testte nasil boyle bir hata olabilir aklim almiyor hala. İkinci cizgi on dakika icinde cikmisti ustelik 😟

Ve test sonucum geldi. Koca bir sifir. Testte nasil boyle bir hata olabilir aklim almiyor hala. İkinci cizgi on dakika icinde cikmisti ustelik 😟
Testin markası nedir acaba
Al bi marka yanlış pozitif veriyor mesela
Üzülme diyemeyeceğim canım burada birçok kişi senin durumunda ve seni çok iyi anlıyorum. İnşallah en kısa zamanda bizimde bebeğimiz olur ne diyim.
Belirti varmiydi peki neden test yaptın bir hafta varmış. Hala umudun olabilir belki test sonucun kaç çıktı kanda

Testin markası nedir acaba
Al bi marka yanlış pozitif veriyor mesela
Üzülme diyemeyeceğim canım burada birçok kişi senin durumunda ve seni çok iyi anlıyorum. İnşallah en kısa zamanda bizimde bebeğimiz olur ne diyim.
Belirti varmiydi peki neden test yaptın bir hafta varmış. Hala umudun olabilir belki test sonucun kaç çıktı kanda

Testin markası laboquick ve cok guvenilir bulduğum bir marka. Nasil böyle bir sonuc verdi hala aklim almıyor. Dun catlamanin sekizinci gunu olmasi lazimdi. Bir an gözlerim karardi, basim dondu, elim ayagim bosaldi. Baska da bir sey yoktu. Testi de acikcasi laf olsun diye yaptim. Henuz erken diye dusunuyordum aslinda. On dk icinde pozitif cikinca inanamadim. Kan testim 0.1 cikti. Bu sabah bir umut yine test yaptim ama negatif. Gerci daha bat pazartesi. Bekleyecegim artik. İnşallah benim gibi uzun zamandır bekleyen herkes hayirlisi ile kavusur evlatlarina bir an once.

Canlar bu da bu aksam biraz önce yaptigim test. Ben hayal mi goruyorum yoksa çizgi var mı? Hatirlarsaniz dun aksam kan vermistim ve sonuc 0.1 çıkmıştı. 🙄

Eklentiler

• IMG_20200506_200904.webp
    IMG_20200506_200904.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 154
Canlar bu da bu aksam biraz önce yaptigim test. Ben hayal mi goruyorum yoksa çizgi var mı? Hatirlarsaniz dun aksam kan vermistim ve sonuc 0.1 çıkmıştı. 🙄
Selam bende de teste var çıkıyordu kan sonucum 0,3 çıkıyordu umut vermek istemem ama şuan 37 haftalığız cok şukur inşallah vardır

Selam bende de teste var çıkıyordu kan sonucum 0,3 çıkıyordu umut vermek istemem ama şuan 37 haftalığız cok şukur inşallah vardır

Dun aksamki yasadigim soktan sonra ne düşüneceğimi şaşırmış durumdayım açıkçası 😃 Dün akşam bariz pozitif görünen test ve kanda 0.1 cikmasi? Yarın sabah yeniden test yapacağım bakalim. Bu arada Allah sağlıkla kucağınıza almayi nasip etsin. Darisi basima 💕

Back
X