- 30 Mayıs 2020
- 101
- -85
- 13
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #33.401
Alıntı yapamadım. Bat Bugün..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım Benim de böyledi. Dün kan verdim betam 46 çıktı. Yarın tekrar vericem Allah ın izni ileKızlar benim de bu. Bu sabah yaptım. Çok belli belirsiz![]()
Bat ne zaman? Çok belli belirsiz görülüyor ama kuruma çizgisi de olabilir
Canım ben daha çok geçmediği için kan vermek istemiyorum. Geçen hafta verdim kahverengi akıntım vardı.Canım Benim de böyledi. Dün kan verdim betam 46 çıktı. Yarın tekrar vericem Allah ın izni ile
Benim de geçmedi 3 gün vardı adetime. Normalde yarın olmam gerekiyor bakıcaz bakimCanım ben daha çok geçmediği için kan vermek istemiyorum. Geçen hafta verdim kahverengi akıntım vardı.
İnşallah sağlıklı bir sonuç alırsın![]()
Yumurtlama olduktan 14 gün sonra adet olur eğer döllenme olmazsa.yumurtlama öncesi süre her kadında değişken olsada yumurtladıktan adete kadar olan süre 14 gün olarak sabittir![]()
Benimde geçen ay kimyasal olmuştu canım inşallah sağlıklıdır bu sefer. Son durum ne ?İnşallah koyulaşır çizgi bir kere kimyasal gebelik geçirdim çok korkuyorum
Gününüz geçmiş görünüyor, gebelik beklentiniz varsa test yapın yoksa bebiş mi varBugün benim 27. günüm olmadim regl ama kullandigim programda 4 hazirani gösteriyo ama ben 11. gün pik gördüm bugün 27. gün yumurtlamaya göre bu sekilde günüm mü gecmis oluyo benim? Bak burda 11. gün testim sonrakiler siliklesti 12. günden itibaren
Gününüz geçmiş görünüyor, gebelik beklentiniz varsa test yapın yoksa bebiş mi var![]()
İnşallah canım rabbim yardımcımız olsun.Benimde geçen ay kimyasal olmuştu canım inşallah sağlıklıdır bu sefer. Son durum ne ?
Çok ağrınız oluyormu adet ağrısı gibi dayanılmazbu testlerde ovulasyondan sonra
9. gün
11.gün
12.gün
13. gün
14. günde yapılmış
dikkat ettiyseniz ovulasyondan sonraki 9. gün yani adete 5 gün kala negatif
11. ve 12. gün çok ama çok silik bir pozitif var
13. ve 14. gün gözle seçilebilinen bir çizgi mevcut:CüvCüv:
![]()
Bu testlerde ovulasyonun 10. günü yapılmaya başlanmış
Ne yazıkki ilki negatif ama umutsuzluğa yer yok bakın nasılsa çift olmuş çizgiler :asigim:
![]()
Hadi bakalım inşalahh güzel haberler alırsın :) bende perşembe günü keseyi görmeye gidicem çok tedirginim bu seferde bi aksilik cıkar diye korkuyorumİnşallah canım rabbim yardımcımız olsun.Daha doktora gitmedim bugün adetimin 2. Günü gelen giden yok. Haftaya doktora gideceğim zaten gitsemde bekle şu zamanda gel keseyi görelim falan diyecek şuan gitsemde bişey göremeyecek çok erken canım
Ne gibi belirtileriniz olduHadi bakalım inşalahh güzel haberler alırsın :) bende perşembe günü keseyi görmeye gidicem çok tedirginim bu seferde bi aksilik cıkar diye korkuyorum
Erken test yap bence canım benim adet günümdü yaptığımda silikti ve çok idrar kokusu olmuştu,idrar kokusu dışında herşey adet belirtisi gibiydi sadece çok erken başladığını düşünmüştüm meğerse döllenmeden itibaren başlamış göğüs sızlaması ve kasık ağrısıAyyy insallahhhh ne güzel dedin öyleinsani bi cümle bile nasil mutlu ediyor
aslinda istiyoruz 2. bebegimiz ama esimde sorun oldugunu söylemislerdi oglumuzda tüp bebek demislerdi ama dediklerinde ben hamileydim
simdi acaba sorun gercekten varmiydi yokmuydu emin olamiyorum o yüzden cok kafama takiyorum 4 aydir istiyoruz ama bakalim bu ay insallah olmustur
simdi kahve ictim türk kahvesi simdi icin yapamam dimi daha test yarin sabahi beklemem lazim
dün aksam regl sancil vardi ama birde gögüslerim 3 haftaya yakindir agriyor son adet günümde az az ama uzun geldi nerdeyse 10 gün sürdü hafif hafif
normalde 4 gün sürer 5. gün abdest alirim öyle degisik seyler oluyoki vücudumu taniyamiyorum o yüzden adet günümü bile kestiremiyorum o yüzden sürekli soruyorum vallahi
erken test mi yapmaliyim normal testim var evde oda olurmu
Seni çok iyi anlıyorum inşallah bi sıkıntı çıkmayacak iyi düşünelim iyi olsun ikimizde güzel haberleri alıcaz inşallahHadi bakalım inşalahh güzel haberler alırsın :) bende perşembe günü keseyi görmeye gidicem çok tedirginim bu seferde bi aksilik cıkar diye korkuyorum
İnşallah canımSeni çok iyi anlıyorum inşallah bi sıkıntı çıkmayacak iyi düşünelim iyi olsun ikimizde güzel haberleri alıcaz inşallah❤![]()
Benim hiç belirtim olmadı hala da yok hatta sanki adet olcakmısım gibi cok hafif agrılarım oluyor ama bunu belirti olarak görüyolarmış sanırım bebek yerleştiği için oluyormuş. İnşallah öyledirNe gibi belirtileriniz oldu
Aynı şekilde ben de yaptım çift çizgi cıktı ama.kasiklarimda ağrı oluyir. Neyden oluyor açabaEvet kızlar bu hep sorulan bir soruydu
:uhm:Testte 2. çizgim daha açık hamile miyim:uhm:
İdrar testlerinde aklımıza takılan bu sorunun cevabını
resimlerde bulabileceksiniz
:CüvCüv:Burada gördüğünüz testlerin hepsi pozitifdir:CüvCüv:
Yıllar önce örnek olsun diye açmıştım bu konuyu :)
Şimdi ben kendi örneğimi koyacağım :)
Beklenen regl tarihim 28/12/2015
2 gün kala test yaptım ve hiç beklemediğim bir süpriz oldu
Eki Görüntüle 1729018
Benim aşırı ağrım var dayanamayacak derecede adettede böyle oluyordumBenim hiç belirtim olmadı hala da yok hatta sanki adet olcakmısım gibi cok hafif agrılarım oluyor ama bunu belirti olarak görüyolarmış sanırım bebek yerleştiği için oluyormuş. İnşallah öyledir
Hamilelik belirtisi olabilir belki canım test yaotın mı adetin geçti miBenim aşırı ağrım var dayanamayacak derecede adettede böyle oluyordum
Üç gün önce erken gebelik testi yaptım Negatif bugünde iki gün gecikti yine yaptım yine NegatifHamilelik belirtisi olabilir belki canım test yaotın mı adetin geçti mi