- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #33.541
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence kesinlikle gebelik var eğer test yaptıktan sonra çok vakit geçmeden çektiyseniz. hayırlı olsun çizgi çok net çıkmışSizce gebelik var mı adetimin ilk günü olacaktı bu gün![]()
15 dakika felan oldu sanırımBence kesinlikle gebelik var eğer test yaptıktan sonra çok vakit geçmeden çektiyseniz. hayırlı olsun çizgi çok net çıkmış ☺
Sabah yaptım sanırım yok cizgi görmek istedigim icin hafif silik var gibi geliyorBence kesinlikle gebelik var eğer test yaptıktan sonra çok vakit geçmeden çektiyseniz. hayırlı olsun çizgi çok net çıkmış ☺
Bende gördüm hakkınızda hayırlısı olsun inşaallahSabah yaptım sanırım yok cizgi görmek istedigim icin hafif silik var gibi geliyor![]()
bunda var bence baya belirginAz once yaptim , ilk bebegimi kaybettikten sonra daha urkek ve korkagim, Allah isteyen herkese nasip etsin ins, ilkinde cok net iki cizgi cikmisti, bu silik gebelik olabilir mi acaba
yok galiba bu testte be göremedim net çizgiSabah yaptım sanırım yok cizgi görmek istedigim icin hafif silik var gibi geliyor![]()
bu test gittikçe koyulaştı ise vardır.ama aynı kaldıysa yok sanırımCanlarım ya benimkine de bi bakar mısınız ilk anlamıyorum pek regl olacak gibi ağrım var bütün hastalanmam gerekiyor henüz bir şey yok testi dün akşam yaptım Eki Görüntüle 2648013 Eki Görüntüle 2648014
bunda yok sanırım ben cizgi göremedim cnmYok benim iki gun once yaptigim ayni markaydi sizinkiyle ayni degil resim atayim yakinlasmak gerek ama
Yokmuş zaten regl oldumbunda yok sanırım ben cizgi göremedim cnm
bu test sanki iki uç kere kullanılmış gibi deforme olmuş gibi bozuk olabilir canım test istersen bir daha yapSizce varmı gebelik on dakika içinde bu şekilde çıktı
Bencede var Allah gönlünüze göre versin kan verip netleştirinAz once yaptim , ilk bebegimi kaybettikten sonra daha urkek ve korkagim, Allah isteyen herkese nasip etsin ins, ilkinde cok net iki cizgi cikmisti, bu silik gebelik olabilir mi acaba
Hala regli olmadım yarın 40 gün olucak eczaneye götürdüm testi var dedi bozuk olsa hiç çizgi olmazdı dedi en iyisi pzrtesi kan testi yapmam olucak bu arada tşk ederim canım cvp verdiğin içinbu test sanki iki uç kere kullanılmış gibi deforme olmuş gibi bozuk olabilir canım test istersen bir daha yap
bence var cnm
Testi yaptıktan sonra çıkmadı takip ettm hep akşama çizgi çıktı sizce hamile olabilir miyim , günümde geçti