- 13 Haziran 2019
- 1.150
- 1.453
- 133
- 28
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #33.881
ÇıkabilirArkadaşlar acaba Bat ilk günü gebelik testi kullansam normal olanından yani erken gebelik testi kullanmadan da normal testte çıkarmı doğru sonuç
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ÇıkabilirArkadaşlar acaba Bat ilk günü gebelik testi kullansam normal olanından yani erken gebelik testi kullanmadan da normal testte çıkarmı doğru sonuç
Daha da mı beklesem bilemedimÇıkabilir
Geç döllenme değilse çıkar ilk idrarla diye düşünüyorum..karar sizinDaha da mı beklesem bilemedim
Bat in ilk gunu normal gebelik testiyle benim çıkmıştı çift çizgi sizde de varsa çıkar. Önceki ay regl tarihim geçti test yaptım negatif. Yanı varsa 5 liralık testlerde dakikasında çıkıyor. Geçen ay 8 gun geçti bnm belki gec dollenme falandır diye 3 kere test yaptım hepsi negatifti.Arkadaşlar acaba Bat ilk günü gebelik testi kullansam normal olanından yani erken gebelik testi kullanmadan da normal testte çıkarmı doğru sonuç
Predictor bende de bir kez silik çıktı ama bundan bir tık daha silikti ve sonra adet olmustum... cok erken bu sekilde pozitif olmasi tabii inşallah vardir emin olmak icin yarin sabah tekrar erken gebelik testi yap istersen hayırlısı olsun hakkındaSon reglim 14 ağustostu. Bugün yaptığın predictor erken gebelik testi. 9 gün daha var bata. Herkes pozitif dedi ama bir de bu başlığa yüklemek istedim
Bu erken gebelik testi miSon reglim 14 ağustostu. Bugün yaptığın predictor erken gebelik testi. 9 gün daha var bata. Herkes pozitif dedi ama bir de bu başlığa yüklemek istedim
EvetBu erken gebelik testi mi
Görünürde bişi yokEki Görüntüle 2684251 selam kızlar bata 5 gün var sizce var mı
Test yaptıktan 5 dk ve 15 dk arası doğru sonuç verir çok beklemiş test geçersiz sayılır daha 6 gün varmış umarım güzel sonuçlar alırsınYa resmin rengiyle oynayınca görünüyor sanki bu arada adete 6 gün var kızlaren alttaki resim oynanmamış ve gece yaptım uyuyakaldım sonuca sabah baktım
![]()
Var gibi sanki
Kızlarr burda bişey görebilen var mı?![]()
Var gibi sanki
Ay inşallahVar gibi sanki
Bat ne zaman canım, yumurtlamanı biliyor musunAy inşallah![]()
Bata 3 gün var canım yumurtlamadan sonraki 14.günüm sizce varmıdırBat ne zaman canım, yumurtlamanı biliyor musun![]()
Bence var inşallah vardırKızlarr burda bişey görebilen var mı?![]()
Silik bir çizgi gördüm bende canım inşallah vardırBata 3 gün var canım yumurtlamadan sonraki 14.günüm sizce varmıdır