- 15 Mayıs 2020
- 355
- 154
- 53
- 36
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #33.941
Tam canım en belirgin belirtin neydiTeşekkür ederim canımmm darıısı tün isteyenlere cuma günü veya Çarşamba verecem kan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tam canım en belirgin belirtin neydiTeşekkür ederim canımmm darıısı tün isteyenlere cuma günü veya Çarşamba verecem kan
Açıkcası diğer aylar daha çok belirti yaşadım canım belirtim yoktu sadece dün kasığım çok ağrıdı rahmine anlık ağrılar girdi çıktı birde bel ağrısı varTam canım en belirgin belirtin neydi
Onlar bende de var ama inat ettim bir kaç gün kasık batmalarım oldu ve bel ağrıma var ve rahimime dün ağrı olmaya başladı yapmayacağım diyorum bat a kadar ama dayanamıyorumdaAçıkcası diğer aylar daha çok belirti yaşadım canım belirtim yoktu sadece dün kasığım çok ağrıdı rahmine anlık ağrılar girdi çıktı birde bel ağrısı var
Kaç gün var canım bat aOnlar bende de var ama inat ettim bir kaç gün kasık batmalarım oldu ve bel ağrıma var ve rahimime dün ağrı olmaya başladı yapmayacağım diyorum bat a kadar ama dayanamıyorumda
3 gün kaldı 11 eylülKaç gün var canım bat a
Bence çıkar silikte olsa çizgi3 gün kaldı 11 eylül
Aa benimde 10 Eylül dü canımm yarın sabah yap istersen ya da ovülasyon testi yap önce ben öyle yaptım3 gün kaldı 11 eylül
KorkuyommBence çıkar silikte olsa çizgi
Elimde ovu yok kiAa benimde 10 Eylül dü canımm yarın sabah yap istersen ya da ovülasyon testi yap önce ben öyle yaptım
Yarın test yap istersen canımmElimde ovu yok ki![]()
Oooo ben etkiler başlar başlamaz olumsuz gördüğüm halde baktım gerçi ben hazır değilim olumsuz cıksın diyordum o hafta silik çıkmaya başladıktan sonra kafam karışmaya başladıKorkuyomm![]()
Bence 3 gün var silikte olsa çıkar yada direk kan testi yaptır kanda idrardan önce cıkıyorKorkuyomm![]()
Eşimden istiyim ozmann yapalım bakalım inşallah vardırYarın test yap istersen canımm
Test yapayım silik çıkarsa yarında kan vermeye gideyim inşallah silik birşeyler çıkardaBence 3 gün var silikte olsa çıkar yada direk kan testi yaptır kanda idrardan önce cıkıyor
Var mı peki sende birşeylerOooo ben etkiler başlar başlamaz olumsuz gördüğüm halde baktım gerçi ben hazır değilim olumsuz cıksın diyordum o hafta silik çıkmaya başladıktan sonra kafam karışmaya başladı![]()
Güzel haberlerle gel inşallah canımEşimden istiyim ozmann yapalım bakalım inşallah vardır
Var ama o kadar olumsuz şeyler okudum ki hayırlısı ise olsun diyorum düşünmemeye çalışıyorumVar mı peki sende birşeyler![]()
Eczane yok mu yakında al 2 tane test bı tanesini bugün bı tanesını sabah yaparsın bende 5 tllik teste çıkmıştıVar mı peki sende birşeyler![]()
Yok canım olumsuz düşünme herseyide okuyup kendını üzme lütfen sen iyi ol herşey yolunda gitsinVar ama o kadar olumsuz şeyler okudum ki hayırlısı ise olsun diyorum düşünmemeye çalışıyorum![]()