- 15 Mayıs 2020
- 355
- 154
- 53
- 36
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #33.961
Yaaa varda eşim sabah para bırakmayı unutmuşEczane yok mu yakında al 2 tane test bı tanesini bugün bı tanesını sabah yaparsın bende 5 tllik teste çıkmıştı![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaaa varda eşim sabah para bırakmayı unutmuşEczane yok mu yakında al 2 tane test bı tanesini bugün bı tanesını sabah yaparsın bende 5 tllik teste çıkmıştı![]()
Eczaneyi tanıyorsanız rica edin akşam yada sabah esınız para bıraksınYaaa varda eşim sabah para bırakmayı unutmuş![]()
İstanbuldamısınızEczaneyi tanıyorsanız rica edin akşam yada sabah esınız para bıraksın![]()
Samsunİstanbuldamısınız
Arayıp almasını soyledım bakalım yetişirse alacakmışEczaneyi tanıyorsanız rica edin akşam yada sabah esınız para bıraksın![]()
Ben göremedim ovulasyonla takip ediyormusunuz bat nezamanBurda var mı bir şeyler sizce ben hayali bir çizgi mi görüyorum yoksaEki Görüntüle 2686706
Yok takip yapmadım, bat bugün yarın, çok düzenli değil adetlerBen göremedim ovulasyonla takip ediyormusunuz bat nezaman
gec yumurtlama olmuş olabilir yarın gelmezse tekrar edersiniz testi zorladım ama göremedim ilk dk karda hali çizgi gördüysen sen umut yüksek demektir inş vardır canmYok takip yapmadım, bat bugün yarın, çok düzenli değil adetler
Çok teşekkür ederim testi yapar yapmaz gördüm de istediğimden mi gerçek mi anlayamadım.gec yumurtlama olmuş olabilir yarın gelmezse tekrar edersiniz testi zorladım ama göremedim ilk dk karda hali çizgi gördüysen sen umut yüksek demektir inş vardır canm
Bebetıme marka olan testı almış eşim yaptım ama hiç bişey çlkmadı ama belimde felaket bir ağrı var anlatamamEczaneyi tanıyorsanız rica edin akşam yada sabah esınız para bıraksın![]()
Sabah idrarı ile yapsanız daha iyi olur sıvı tüketimi Hcg yi seyreltiyor teste cıkmıyorBebetıme marka olan testı almış eşim yaptım ama hiç bişey çlkmadı ama belimde felaket bir ağrı var anlatamam
Bende umudumu ona bağladım yaa 6 tı aydır deniyoruz olmuyor sıkıntı da yok üzüyor artık insanı olumsuzluklarSabah idrarı ile yapsanız daha iyi olur sıvı tüketimi Hcg yi seyreltiyor teste cıkmıyor
Ay hadi inş sabah yap elinde yeterli test varsa canımÇok teşekkür ederim testi yapar yapmaz gördüm de istediğimden mi gerçek mi anlayamadım.test zamanı da yanlış oldu sabah ilk idrarla değil az önce yaptım
![]()
Üzülmeyin ben gecen yıl bu zamanları aglıyordum üzülüyordum neden olmuyor diye ocak ayında dış gebelik geçirince şimdi sağlıklı olsun da vakti vardır diyorum Rabbim gücüne gitmesin o bilir vereceği zamanı biz kimizki herşeyi istediğimiz zaman elde edelim vaktini bilelim canım benim herşeyden vardır bir hayır sabrın sınanıyordur inş güzel sınav veririz mükafatı güzel hayırlı olur inşAllahBende umudumu ona bağladım yaa 6 tı aydır deniyoruz olmuyor sıkıntı da yok üzüyor artık insanı olumsuzluklar
Hiç üzmeyin kendinizi oluruna bırakın eğer bı sağlık sıkıntısı yok ise dr gittiyseniz. Strese hiç girmeyin zamanı geldiğinde olacak daha zamanı var olur nasıl olsa diye kendınızı rahatlatınBende umudumu ona bağladım yaa 6 tı aydır deniyoruz olmuyor sıkıntı da yok üzüyor artık insanı olumsuzluklar
Amin canım haşa isyan değil elbet vardır Rabbim in bir bildiğiÜzülmeyin ben gecen yıl bu zamanları aglıyordum üzülüyordum neden olmuyor diye ocak ayında dış gebelik geçirince şimdi sağlıklı olsun da vakti vardır diyorum Rabbim gücüne gitmesin o bilir vereceği zamanı biz kimizki herşeyi istediğimiz zaman elde edelim vaktini bilelim canım benim herşeyden vardır bir hayır sabrın sınanıyordur inş güzel sınav veririz mükafatı güzel hayırlı olur inşAllah
Amin canım yok sıkıntı çok şükürHiç üzmeyin kendinizi oluruna bırakın eğer bı sağlık sıkıntısı yok ise dr gittiyseniz. Strese hiç girmeyin zamanı geldiğinde olacak daha zamanı var olur nasıl olsa diye kendınızı rahatlatın
Canım testime bakar mısınAmin canım yok sıkıntı çok şükür