- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #34.281
Tekrarlayın testi. 3 damla damlatinKenara koydumda bekledikten snra akşama dogru böyle renk dgsmleri oluyor anlamadm gtdi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tekrarlayın testi. 3 damla damlatinKenara koydumda bekledikten snra akşama dogru böyle renk dgsmleri oluyor anlamadm gtdi
4 damla yazıyor 4 koydum ama 7 8 saat snra abuk subuk renk degismeleri oluyor ama finalde adet oluyorum daha düzgün bi test var mı önerebileceginizTekrarlayın testi. 3 damla damlatin
4 damla yazıyor 4 koydum ama 7 8 saat snra abuk subuk renk degismeleri oluyor ama finalde adet oluyorum daha düzgün bi test var mı predi
Canım predictor marka iyi labaquick iyi. Ama her eczanede olmayabiliyor. Ben ne bulursam onu alıyorum 5 tl ye4 damla yazıyor 4 koydum ama 7 8 saat snra abuk subuk renk degismeleri oluyor ama finalde adet oluyorum daha düzgün bi test var mı önerebileceginiz
Maşallah diyelim darısı bizim başımıza:) şimdi doktordan randevu alıp gitmen gerekiyor çok büyük ihtimal hamilesin :)Herkese iyi akşamlar arkadaşlar benimde regli döngüm 33-38 gün aralığında. Bugün 38.gün test sonuçları bu şekilde. Kasık ağrısı ve göğüs ağrısı var 4 gündür. Önceki gün 2. Çizgi akşamki testte daha belirgin bir pozitifken sabah biraz daha zayıftı. O yüzden doktora da gitmek istemedim moralim bozulur diye.Sizin yorumlarınız neler? Ne yapacağımı bilemedim ben![]()
TesekkürlerCanım predictor marka iyi labaquick iyi. Ama her eczanede olmayabiliyor. Ben ne bulursam onu alıyorum 5 tl ye
Yaptınız mı acaba bidahaTesekkürler
Allah isteyen herkese nasip eder inşallah :) önümüz hafta doktor yolu göründü gibi :)Maşallah diyelim darısı bizim başımıza:) şimdi doktordan randevu alıp gitmen gerekiyor çok büyük ihtimal hamilesin :)
Inşallah amin canım . Hayırlı haberler alırsin inşallah . Adet gecince mı ogrenmistin adet den oncemiAllah isteyen herkese nasip eder inşallah :) önümüz hafta doktor yolu göründü gibi :)
Evet geçmiş. 10 gün geçti benimde tamamenKızlar geçmiş değilmi çatlatma iğnesinin etkisi 8.9.ve 10 gün sırasıyla
Ben 2 günsonra yine yapcam inşallah ikimizde hamişizdir Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahEvet geçmiş. 10 gün geçti benimde tamamen
Amin inşallah benim 13 . Gun bugün iğne den itibaren negatof çıkıyor. 4 5 saat sonra kendim çizgi görüyorum çok dikkatli bakınca. O da zaten kendo çizgisi sanirimBen 2 günsonra yine yapcam inşallah ikimizde hamişizdir Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Inşallah amin canım . Hayırlı haberler alırsin inşallah . Adet gecince mı ogrenmistin adet den oncemi
Anladım canım evet baya düzensizmis. Bekle bakalım dedigin gibi hayirkisi olsun yinede :) benim 26 27 günde bir adetlerm. 4 5 günüm.var testler negatifCanım benim adetlerim düzensiz mesela 2 ay 34. Günde 1 ay 38. Günde hastalanıyorum. Son 6 ayın ortalamasına bakınca 38. Günde hastalanmam gerekiyordu. Bugün 39. Günü. Testleri 36. Gün yaptım. Galiba ondan da silik pozitif çıktı. Kullandığım adet takip programında bi ayarı kapattığım için 34. Günde beklemişim adeti. Adetlerimde düzensiz olduğu için haftaya kadar beklemeyi düşünüyorum.
Anladım canım evet baya düzensizmis. Bekle bakalım dedigin gibi hayirkisi olsun yinede :) benim 26 27 günde bir adetlerm. 4 5 günüm.var testler negatif
Aynen canım çok haklısın . Kesinlikle bende hayırlı zamanda hayırlı evlat olsum diye dua ediyorum hep . Olmuyorsa vardır Allahin bildiği diyelim. Elden ne gelir . Tedbir bizden takdir AllahtanDaha varmış ama canım ya belki de sonradan pozitif çıkar. Kendimizi de strese sokmayalım. Açıkçası benim düşüncem hayırlısıysa olurdu kafama takmamıştım çok. Bu 3. Ay denemedeki. Tabi ki önceden hastalanınca veya negatif alınca üzülüyordum ama akışına bırakmak en doğrusu sanırım.
Herkese merhaba. Bat yarın. Dün öğleden beri ara ara azalıp artan bir mide bulantım var. Dayanamayıp test yaptımcovid vakalarının da arttığını düşünürsek ne zaman kan vermeye ya da muayeneye gitmeliyim sizce?german
Haftaya gitmeniz gerekir sanırım. Doktor belki bir takım ilaçlar baslar . Hem sağlıklı bir gebelik mı diye kan vermeniz gerekliHerkese merhaba. Bat yarın. Dün öğleden beri ara ara azalıp artan bir mide bulantım var. Dayanamayıp test yaptımcovid vakalarının da arttığını düşünürsek ne zaman kan vermeye ya da muayeneye gitmeliyim sizce?
Bir de erken gebelik testi değil değil demi bu ?Haftaya gitmeniz gerekir sanırım. Doktor belki bir takım ilaçlar baslar . Hem sağlıklı bir gebelik mı diye kan vermeniz gerekli