- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #34.341
Evet yeni 5 haftalık yarın keseyi görmeye gideceğiz inşallah görünürSizin şu anda kaç haftalık yeni mi? Hayırlı olsun![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet yeni 5 haftalık yarın keseyi görmeye gideceğiz inşallah görünürSizin şu anda kaç haftalık yeni mi? Hayırlı olsun![]()
Canım bunda gebelik yok gayette bellii aslında neden resimle oynadınki? Yada emin değilsen kendinden bikaç gün sonra tekrarla zatenIlk 10 dk akşam idrarıyla sizce var mı kızlar? Ikincisinde ayni resimle oynadım
Birde sabah aç karınla gebelik testi yapılması doğru canımIlk 10 dk akşam idrarıyla sizce var mı kızlar? Ikincisinde ayni resimle oynadım
Ilk oğlumu buna çok yakın bir siliklikle öğrendim o yüzden acaba diyorumCanım bunda gebelik yok gayette bellii aslında neden resimle oynadınki? Yada emin değilsen kendinden bikaç gün sonra tekrarla zaten
Aç karın olmasına gerek yok, ilk idrarla olması yeterliBirde sabah aç karınla gebelik testi yapılması doğru canım
Açlıkla ne alakası var idrar testinin birikmiş idrarla yapmak daha iyiBirde sabah aç karınla gebelik testi yapılması doğru canım
Benim 2 3 gun var kasik agrim baya artti suan gaz sancisi gibi pit pit oluyorBenim ilk testim de öyleydi adete 7 gun kala yapmıştım ben görebiliyordum sadece fotoda çıkmıyordu bile ertesi gün ilk idrarla kaset test yaptım daha belirgin silik çizgi çıktı ve kan verdim
2 3 gun pazar veya pztesi ama insallah olmaz tabi kasik agrimda baya artti pit pit gaz sancisi gibi olmaya basladi normalde agrim olmazdi adet baslayana kadar ama bilemiyorum belirsizlik icindeyim hayirlisiyla insallah guzel haberlerimiz olurBenim düzensiz, geçen sefer 1.5 ayda oldum. Sat 30 eylül, ona gore cok gecikti ama eger varsa oldukça gec bir döllenme sanırım. Ama iki test yaptim 1.5 2 saat arayla diğeri de böyle.
Sizin ne kadar var adete? Insallah vardır bebisler hayırlısıyla![]()
Bende de ağrı sızı vs var ama bu sabah yaptığım testte sonuç hüsran2 3 gun pazar veya pztesi ama insallah olmaz tabi kasik agrimda baya artti pit pit gaz sancisi gibi olmaya basladi normalde agrim olmazdi adet baslayana kadar ama bilemiyorum belirsizlik icindeyim hayirlisiyla insallah guzel haberlerimiz olur
Biraz fazla damlatmissiniz ondan dagilmis. Ama ilk resim ilk 10 dk da çıktıysa hafif bir cizgi var gibi. Yarin yenileyin testi bence. Kaset testlerde genelde 2 3 damla yeterli oluyorKizlar bakabilirmisiniz..resmin biri ilk 10 dakikada olusan..digeri ise..10 dakikadan sonra cizgilerin oldugu alan pembelesti..sizce idrari cok damlatmis olabilirmiyim..yada.test bozukmi..yada varmi sizce biseyler..acil yardim..lutfenn..
Canim 4 damla yaptim..bidahakine 3 damlatiyim..gordunuz dimi..peki ilk resimde..hayalide olsa bende gordumde..peki fazla idrardanda o hayali gorunmus olabilirmi..yada..bazen oyle gebe olunmasada hayali cikabiliyormu..biliyomusjnuzBiraz fazla damlatmissiniz ondan dagilmis. Ama ilk resim ilk 10 dk da çıktıysa hafif bir cizgi var gibi. Yarin yenileyin testi bence. Kaset testlerde genelde 2 3 damla yeterli oluyor
Hayırlısı olsun inşallah ben bu sabah yine yaptim yine hayali çizgi vardi yarim saat sonra silindi ve suan kahve leke geldi camur gibi boyle değişik adet mi geliyor bilemedimBende de ağrı sızı vs var ama bu sabah yaptığım testte sonuç hüsranŞimdi adeti bekliyorum artık diğer aylara
![]()
Bilmiyorum açıkçası testlerin hassasiyetine bağlı. Ama ilk 10dk da çıkıyorsa en kötü kimyasal oluyor sanırımCanim 4 damla yaptim..bidahakine 3 damlatiyim..gordunuz dimi..peki ilk resimde..hayalide olsa bende gordumde..peki fazla idrardanda o hayali gorunmus olabilirmi..yada..bazen oyle gebe olunmasada hayali cikabiliyormu..biliyomusjnuz
Canimmmm ben aksam kan testi yaptirdimm..29.7 cikti..sukurlerr olsun...Bilmiyorum açıkçası testlerin hassasiyetine bağlı. Ama ilk 10dk da çıkıyorsa en kötü kimyasal oluyor sanırım
Ayy çok sevindimmm inşallah sağlıcakla alırsınız kucağınızaCanimmmm ben aksam kan testi yaptirdimm..29.7 cikti..sukurlerr olsun...cok tesekkur ederimmm
![]()
Merhaba sevgili hanımlar, bugün içerisinde days comfort isimli erken gebelik testini uyguladım ilk 10 dakika çokkkk silik bir çizgi vardı, 1,5 saat sonra ise bu şekilde oldu ve kaldı. Sizce bir
Gebelik var mı? Adet dönemlerime göre inanılmaz bir göğüs hassasiyetim var ve el ayaklarım donuyor adeta. Bata 2 gün var. Sizlere de bir sormak istedim...
Eki Görüntüle 2717018
Cok tesekkur ederimm..canim..Ayy çok sevindimmm inşallah sağlıcakla alırsınız kucağınıza![]()
Canim testde var gibi ama erken gebelik yapmaniza gerek yok kaset testdede cikar bende hamileligimi ogrenmeden cok usurdum ayaklarim donardi titrerdim simdide usuyorum 7 haftalik olduk sukurYorumlayacak kimse yok mu![]()