- 14 Kasım 2020
- 10
- 6
- 1
- 30
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #34.381
Bende senin gibi akşam erken gebelik testi yaptım incecik çizgi cıktı sabah kaset test yaptım silik çizgi çıktı ve hamileydim canım
İnşallah vardır canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende senin gibi akşam erken gebelik testi yaptım incecik çizgi cıktı sabah kaset test yaptım silik çizgi çıktı ve hamileydim canım
İnşallah vardır canım
Şimdi testlerine baktım hamilesin işte canımMerhaba. Regl dönemim yaklaşık 1 hafta geçti. Normalde de düzensiz bir regl dönemim olur gecikmeli. Ancak önceki testlerim de silik çizgi bile oluşmazdı. 2 gün üst üste hem erken gebelik hem de normal gebelik testinde silik çizgiler oluştu. Sizce bu geçerli bir sonuç mu? Aynı durumu yaşayan var mı? Fotoğraf ekledim.
Var gibi görünüyor hayırlı olsunMerhaba. Regl dönemim yaklaşık 1 hafta geçti. Normalde de düzensiz bir regl dönemim olur gecikmeli. Ancak önceki testlerim de silik çizgi bile oluşmazdı. 2 gün üst üste hem erken gebelik hem de normal gebelik testinde silik çizgiler oluştu. Sizce bu geçerli bir sonuç mu? Aynı durumu yaşayan var mı? Fotoğraf ekledim.
Sanırım ben de görüyorum bir hayalet çizgi. Ne durumdasınız inşallah hamilesinizdirKızlar adetime altı gün var. Dayanamadım yaptımçizgiyi görebilen var mı ? Ben görüyorum
Resim atsaydiniz keşkeSanırım ben de görüyorum bir hayalet çizgi. Ne durumdasınız inşallah hamilesinizdirhaber verin lütfen olur mu benim testim de bugün böyle çıktı
İnanın fotoğrafta nerdeyse hiç çıkmıyor o yüzden atmadımResim atsaydiniz keşke
Anlıyorum, hayırlısı olsun. Umarım vardır :)İnanın fotoğrafta nerdeyse hiç çıkmıyor o yüzden atmadım![]()
İnşallah ama sanmıyorum iki gün önce beta hcg 2.25 tiAnlıyorum, hayırlısı olsun. Umarım vardır![]()
Canım adet günüm bugün ilk defa geçti. Yarını bekleyecem gelmezse tekrar test yapacam. Ama bu sefer kan testi. Tekrar idrar testi yapmadım. Kendime söz verdim adetim iki gün geçmeden bir şey yapamayacamSanırım ben de görüyorum bir hayalet çizgi. Ne durumdasınız inşallah hamilesinizdirhaber verin lütfen olur mu benim testim de bugün böyle çıktı
UmarımAnlıyorum, hayırlısı olsun. Umarım vardır :)
Yaaa inşallah hamileyizdir haber ver olur muCanım adet günüm bugün ilk defa geçti. Yarını bekleyecem gelmezse tekrar test yapacam. Ama bu sefer kan testi. Tekrar idrar testi yapmadım. Kendime söz verdim adetim iki gün geçmeden bir şey yapamayacaminşallah ikimiz de hamileyizdir
![]()
Bu sabah betahcg testi yaptırdım ve 529 çıktı. Yarın kadın doğumla görüşeceğim.ben de polikistik over sendrom vardı. Doktor tedavisiz gebe kalamazsın demişti. Bizde 2 senelik evliyiz ve işin aslı ciddi şekilde çocuk düşünmüyorduk ilk 3-4 sene. Bu yüzden polikistik tedavisi olmadım tedavi için doğum kontrol hapı vermişti hiç kullanmadım. Polikiste bağlı olarak adetim sürekli gecikiyordu işte yaklaşık 40-45 günü bulduğu oluyordu. Normalde olmam gereken günden 5-15 gün değişmeler olurdu. Ben de şaşkınım.Merhaba. Regl dönemim yaklaşık 1 hafta geçti. Normalde de düzensiz bir regl dönemim olur gecikmeli. Ancak önceki testlerim de silik çizgi bile oluşmazdı. 2 gün üst üste hem erken gebelik hem de normal gebelik testinde silik çizgiler oluştu. Sizce bu geçerli bir sonuç mu? Aynı durumu yaşayan var mı? Fotoğraf ekledim.
Sağlıkla gelsin inşallah canımBu sabah betahcg testi yaptırdım ve 529 çıktı. Yarın kadın doğumla görüşeceğim.ben de polikistik over sendrom vardı. Doktor tedavisiz gebe kalamazsın demişti. Bizde 2 senelik evliyiz ve işin aslı ciddi şekilde çocuk düşünmüyorduk ilk 3-4 sene. Bu yüzden polikistik tedavisi olmadım tedavi için doğum kontrol hapı vermişti hiç kullanmadım. Polikiste bağlı olarak adetim sürekli gecikiyordu işte yaklaşık 40-45 günü bulduğu oluyordu. Normalde olmam gereken günden 5-15 gün değişmeler olurdu. Ben de şaşkınım.
Aynı şeyi bende yaşadım canım. Regl dönemlerim düzensiz önceki testlerimde hep negatif alırım silik pozitif bile oluşmazdı. En son seninki gibi bir olay yaşadım ve üzerine 9-10 gün adet kanamam oldu. Bir daha test yaptım negatif çıktı. Bence fazla vakit geçirmeden doktora gitmelisin. Aklında soru işaretleri kalmasın.Merhaba. Regl dönemim yaklaşık 1 hafta geçti. Normalde de düzensiz bir regl dönemim olur gecikmeli. Ancak önceki testlerim de silik çizgi bile oluşmazdı. 2 gün üst üste hem erken gebelik hem de normal gebelik testinde silik çizgiler oluştu. Sizce bu geçerli bir sonuç mu? Aynı durumu yaşayan var mı? Fotoğraf ekledim.
Canım ne zaman yaptın kaç dk oldu resmi çektiğindeSizc var mı
Daha çok erken ama inşallah ben yanılıyorumdur canım inşallah vardır8 gün var ama ben görüyorum garip bi şekilde çizgiyi
Çok teşekkür ederimmmmnDaha çok erken ama inşallah ben yanılıyorumdur canım inşallah vardır![]()
Yine yaptım 5 gün var çıkmadıDaha çok erken ama inşallah ben yanılıyorumdur canım inşallah vardır![]()