Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Bence kesin çıkar cnm bence gebesin cnm hayırlı olsun bnmde öyleydi muhakak belli olunca hbr et cnm🤗bnm teyzeminde benden kaç gün önce aynısı çıktı gebe çıktı bnmde aynı şekilde umutta vermek istemiyorm ama bence kesin gebesin gözun aydın🥰 J jusmet

Bence kesin çıkar cnm bence gebesin cnm hayırlı olsun bnmde öyleydi muhakak belli olunca hbr et cnm🤗bnm teyzeminde benden kaç gün önce aynısı çıktı gebe çıktı bnmde aynı şekilde umutta vermek istemiyorm ama bence kesin gebesin gözun aydın🥰 J jusmet
Cok cok tesekkur ederim sayenizde umudum oldu kocaman🥰 hamileysem eger hemen haber verecegim size☺️🤗

Yok yaa bende iki üç hafta geçti daha yeni biraz oldu o ozaman yoktu sadece bel ağrım vardı bu üçüncu ve hapsi aynıydı başı

Ay insallah☺️ Herkes goguslerde buyume hassasiyet falan bahsetmis ilk belirtilerde ama onlar cok yok bende de. Yarin sabah ilk is bir test daha yapayim belki biraz daha belli olur☺️

Değisiyor cnm ilk kızımda ewlenir evlenmez adet olmadm ilk haftadan gebe kaldm ikinci kızım adetime bi kaç gun kala ögrendim bundada adetim bi hafta geçti gene negatif çıktı iki defa daha adetten 8 gun sonra silik çıktı kandada 36 çıktı
10 gün. VAr ama daha kaç gün kala çıkar

Back
X