- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #34.441
Allah'tan umut kesilmez canım benimde tedavisiz olmuyo cocugum napalım buda bizim sınavımız sabırdan başka ilaç yok bizeTedavilere devam yapacak bitlrymuok
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah'tan umut kesilmez canım benimde tedavisiz olmuyo cocugum napalım buda bizim sınavımız sabırdan başka ilaç yok bizeTedavilere devam yapacak bitlrymuok
Rabbim güzel yazgılar yazsınAllah'tan umut kesilmez canım benimde tedavisiz olmuyo cocugum napalım buda bizim sınavımız sabırdan başka ilaç yok bize
Canim o testden hic kullanmadim o yuzden bilmiyorum, ama test icin erken ola bilir biraz bekle sonra yine yapKızlar merhaba. Adetime 4 gün var.prodoctor marka erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Eğer gebelik olsaydı her türlü cikardi bu testte demi yani ? Ikiskiden 7 10 gün sonra yapılır yazıyordu testte. Benim de ilişkinin 10.gunu bugun
Tamam canım bekleyip normal tesy yaparım bideCanim o testden hic kullanmadim o yuzden bilmiyorum, ama test icin erken ola bilir biraz bekle sonra yine yap
Geç döllenme olabiliyor siz yine de gecikme yaşarsanız test yapınaKızlar merhaba. Adetime 4 gün var.prodoctor marka erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Eğer gebelik olsaydı her türlü cikardi bu testte demi yani ? Ikiskiden 7 10 gün sonra yapılır yazıyordu testte. Benim de ilişkinin 10.gunu bugun
Evet bekliycem artık sanmıyorum ama silikte olsa çıkardı diyorum bazen.. nasip artık..Geç döllenme olabiliyor siz yine de gecikme yaşarsanız test yapına
merhaba canım testine bakablrmiyim gönderirmisinKızlar merhaba. Adetime 4 gün var.prodoctor marka erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Eğer gebelik olsaydı her türlü cikardi bu testte demi yani ? Ikiskiden 7 10 gün sonra yapılır yazıyordu testte. Benim de ilişkinin 10.gunu bugun
Umudunuzu kaybetmeyin ben 1 sene bekledimEvet bekliycem artık sanmıyorum ama silikte olsa çıkardı diyorum bazen.. nasip artık..
Tabikide . Işte bu tamemen negatif. Fotoğrafta çıkmasana ben bazen hayalet kuruma çizgisi görüyorum kendi kendimemerhaba canım testine bakablrmiyim gönderirmisin
Adete çok varmış ama ben de görüyorum çizgi, bekleyin bence bir kaç güne tekrardan yapın.Kızlar Merhaba
Adetime 8 gün var test yaptım ilk 10 dakkada çıkan cizgi vardı hayali ben göruyordum ve bide bekleyince cıkan cizgi var yada ben öyle görüyorum bilmiyorum bakarmısınız
Benimde bir kizim var.cok kardeş istiyor 2 senedir bende bekliyorum kist vardı o engelliyordu 2 ay önce alındı kist bakalım nasip artıkUmudunuzu kaybetmeyin ben 1 sene bekledim![]()
Silik görüyorum ben bat 8 gün baya erkem yapmışsınız.bence var gobi ama 2 3 gün sonra yapın bi dahabat 8 gün var böyle cıktı off kafam karstı valla
aynen canım beklicem eylülde tüp bebek kimyasalım oldu insallah vardır ya çok istiyoruz olmuyorAdete çok varmış ama ben de görüyorum çizgi, bekleyin bence bir kaç güne tekrardan yapın.
Nasip tabiiBenimde bir kizim var.cok kardeş istiyor 2 senedir bende bekliyorum kist vardı o engelliyordu 2 ay önce alındı kist bakalım nasip artık
insallah vardır bende silik görüyorum evet eylülde tüp bebek kimyasalım oldu bi umut olursada mucizeSilik görüyorum ben bat 8 gün baya erkem yapmışsınız.bence var gobi ama 2 3 gün sonra yapın bi daha