• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Merhaba kızlar bat 11 mayıs. Bugün yani battan 6 gün önce miratech erken gebelik testi yaptım negatif çıktı silik çizgi bile yok. Sonradan pozitif gören oluyor mu?

Hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eylesin İnşaAllah 🥰❤️ Hamile kalmak için ekstra bir şey yaptın mı ?
Belirtilerin nelerdi?
Bir de kaç gün gecikince test yaptın acaba ?
Çok teşekkürler 💚

Adetlerim duzenlidir 28-29 gunde bir olurum. Normalde 3 Mayıs olmam gerekiyordu.
Uygulamaya göre yumurtlama gunlerini degerlendirdik. Bir de hemen yerimden kalkmadim ekstra baska bir sey yapmadım.

Yumurtlama gunu 18 nisandi ve 19 nisandan beri karin-kasik bolgemde adet agrisi gibi agrilar, ara sira batma hissi oldu. Hayatimda hic yasamadigin turden bir agriydi.
Son iki gundur goguslerimde asiri bir dolgunluk oldu. Son bir haftadir da asiri olmasa da özellikle aksamlari mide bulantısı yaşıyorum.
Normalde adetten bir iki gun once baslayarak akintim olurdu ancak su an sifir akintim var.

2 gun gecikme ile erken gebelik testi yaptim.

İsteyen herkese nasip olsun inşallah 💚💚

Çok teşekkürler 💚

Adetlerim duzenlidir 28-29 gunde bir olurum. Normalde 3 Mayıs olmam gerekiyordu.
Uygulamaya göre yumurtlama gunlerini degerlendirdik. Bir de hemen yerimden kalkmadim ekstra baska bir sey yapmadım.

Yumurtlama gunu 18 nisandi ve 19 nisandan beri karin-kasik bolgemde adet agrisi gibi agrilar, ara sira batma hissi oldu. Hayatimda hic yasamadigin turden bir agriydi.
Son iki gundur goguslerimde asiri bir dolgunluk oldu. Son bir haftadir da asiri olmasa da özellikle aksamlari mide bulantısı yaşıyorum.
Normalde adetten bir iki gun once baslayarak akintim olurdu ancak su an sifir akintim var.

2 gun gecikme ile erken gebelik testi yaptim.

İsteyen herkese nasip olsun inşallah 💚💚
Cevabın için çok teşekkür ederim tatlım Allah razı olsun.❤️❤️

Merhabalar arkadaşlar bana da yardimci olabilir misiniz deneyimleriniz doğrultusunda, bugün reglimin ilk günü ve karin ağrısı yaşıyorum dünden beridir.Dün damla seklinde leke geldi açık kahverengi ve sonrasi yok.Bugun 3 kez test yaptim🙈abartmis olabilirim.Hepsi silik çizgi cikti.Ancak agrim hala devam ediyor heran regl olacakmisim hissi.Aranizda adet ağrısı yaşayıp hamile olan ya da bu ağrıyı yaşayan var mi.O kadar uzun süre denedik ama şimdi inanasim gelmiyor.

Merhabalar arkadaşlar bana da yardimci olabilir misiniz deneyimleriniz doğrultusunda, bugün reglimin ilk günü ve karin ağrısı yaşıyorum dünden beridir.Dün damla seklinde leke geldi açık kahverengi ve sonrasi yok.Bugun 3 kez test yaptim🙈abartmis olabilirim.Hepsi silik çizgi cikti.Ancak agrim hala devam ediyor heran regl olacakmisim hissi.Aranizda adet ağrısı yaşayıp hamile olan ya da bu ağrıyı yaşayan var mi.O kadar uzun süre denedik ama şimdi inanasim gelmiyor.
Karın ağrısı gebelikte de oluyormuş 3 testte silik çıktıysa bence kan verin

Yarin haftanin son günü sağlık ocagi alir mi bilmiyorum sonrasi da tatil.Yarin vermeye çalışacağım tabi bu ağrıyla olmazsam yarina kadar

Selamlar ben iki hafta sure ile adet agrisi yasadim olabilir yani.. kan veremezseniz bence bir iki gun daha bekleyip tekrar test yapin netlesir herhalde gununuz gectiginde

Selamlar ben iki hafta sure ile adet agrisi yasadim olabilir yani.. kan veremezseniz bence bir iki gun daha bekleyip tekrar test yapin netlesir herhalde gununuz gectigi

Selamlar ben iki hafta sure ile adet agrisi yasadim olabilir yani.. kan veremezseniz bence bir iki gun daha bekleyip tekrar test yapin netlesir herhalde gununuz gectiginde
Kan verdim bugün adetin 2.gunu ve degerim 13.90 çıktı galiba çok düşük 😔agrilarim hafifledi ama yinede devam ediyor.Dun idrarda silik cikti ama kanda 13.90 iken idrarda nasıl çıktı anlamış değilim acaba düne göre değerim mi düştü bilmiyorum.Beklemekten başka çare yok.Hersey Allah'tan.Dua edin bana da😔

Merhaba kızlar ben de kervana katıldım, geçen ay da bu erken gebelik testi böyle silik çıkmıştı ama regl oldum şimdi adetime 6 gün var bu şekilde çıktı devam eden kasık ağrım, koku hassasiyetim olmasa hiç moda girmezdim aslında ama acaba bu silik çizgi 2. Kez beni aldatıyor mu? Fikirlerinizi almak istedim :))

Eklentiler

• BBFB76FC-6A66-49FE-B30C-56233D7C101C.webp
    BBFB76FC-6A66-49FE-B30C-56233D7C101C.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 330
Merhaba hanımlar benim regl dongum 28 gün ama oetalam 1 yılda 26 27 günde olmuşum bir oğlum var 12 yaşında yaşım 39 ikinci gebeliğim olmadı geçen ay 25 günde regl oldum gayet normal 1 hafta sürüyor buay reglm geçti testlerim nice sonra silik çıktı acaba kaset çizgisini bayram nedeni ile tekrar test alamıyorum kapalı ve hale regl olmadım regl belirtilerin oldu geçti.temiz akıntım bile yok.

Eklentiler

• Screenshot_20210513-184926~2.webp
    Screenshot_20210513-184926~2.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 264
  • Screenshot_20210513-184836~2.webp
    Screenshot_20210513-184836~2.webp
    26,8 KB · Görüntüleme: 224
Back
X