- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #35.001
1 gun var adetime belirti olarak hafif mide bulantisi koku hassasiyeti goguslerde agri dolgunluk ve kasiklarimda agri bide bas agrisiİnşaAllah canım adete kaç gün var? Belirtin var mı ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1 gun var adetime belirti olarak hafif mide bulantisi koku hassasiyeti goguslerde agri dolgunluk ve kasiklarimda agri bide bas agrisiİnşaAllah canım adete kaç gün var? Belirtin var mı ?
Var canım sağlıkla huzurla kucağına almayı nasip etsin Rabbim .Eki Görüntüle 2850578 Hanımlar merhaba testim 5. Dakika da böyle oldu sizce hamilelik varmı ?
Allahım razı olsun yarın hastaneye gideceğim bakalım kan veremeye acaba ultrasonda kese gözükür mü bilginiz varmıVar canım sağlıkla huzurla kucağına almayı nasip etsin Rabbim .
Rahim kalınlığından bile anlaşılır sağlıklı bir gebelik olduğu. Ama jese görünürmü emin olamadım. Erken sanki. Çok silik çünkü.Allahım razı olsun yarın hastaneye gideceğim bakalım kan veremeye acaba ultrasonda kese gözükür mü bilginiz varmı
Rahim kalınlığından bile anlaşılır sağlıklı bir gebelik olduğu. Ama jese görünürmü emin olamadım. Erken sanki. Çok silik çünkü.
SüperEki Görüntüle 2853146 Son testim bu şekilde
Bugün kan verdim sonuç 187.2 çıktı
İnşallah ON GÜN SONRA KESEYİ görürsünüz arkadaşım. İlk gebeliğin değilmi?Bugün kan verdim sonuç 187.2 çıktı
Evet ilk gebeliğimİnşallah ON GÜN SONRA KESEYİ görürsünüz arkadaşım. İlk gebeliğin değilmi?
Bence vaar ikinci çizgi gayet görünüyor ❤ belirtilerin nelerdiMerhaba Kızlar, sizce hamilelik var mıdır? Yorum yapabilir misiniz? Regden 2 gün geçti, transfer sonrası 14. günüm.
Eki Görüntüle 2856318 Eki Görüntüle 2856320
Teşekkür ederim canımBence vaar ikinci çizgi gayet görünüyor ❤ belirtilerin nelerdi
Yumurtlamadan kaç gün sonra yaptın bende şüpheleniyorum inşallah doğrudurTeşekkür ederim canım
Belirtiler göğüs hassasiyeti, kasık krampları(günde 1-2 şiddetli) , bel ağrısı (hiç dinmedi)
Son testte daha net. Var canım. İnşallah sağ salim kucağına alıp koklarsın.Merhaba Kızlar, sizce hamilelik var mıdır? Yorum yapabilir misiniz? Regden 2 gün geçti, transfer sonrası 14. günüm.
Eki Görüntüle 2856318 Eki Görüntüle 2856320
HamilesinizKizlarrrrr en son 8nisanda adet gordum 8mayista olmam lazimdi ama olmadim defalarca test yaptim kan verdim hep negatif hatta dr duphaston verdi 1hafta kullandim bugun olesine yaptim ve bu cikti sizce nedir cok.heycan yaptim lutfen yardimEki Görüntüle 2860122