Burada yazılmamıştı canım , ben daha önce onu kullanmadım, fakat doktorum farklı bir ilaç vermişti iki ay kullan üçüncü ay geve kaşırsan da gel kalmazsan da gel demişti , fakat üzerinden 10 ay geçti gebelik oluşmadı , ara ara
kuzum ben bir sürü yumurtlama ve regl programı kullanıyorum ama arasında en uyumlu hesaplama yapan p.c idi , normalde adetlerim 25-26gün ile 29 gün de bir değişken zamanlarda oluyordu ve takibi çok zorluyordu , Her ay 28 günde bir oluyorsan Adetten 14. Gün muhtemelen yumurtlama günün oluyor , ama benim değişken olduğu için ; PC uygulamasında gösteren yumurtlama günümden 5 gün önce, yumurtlama gününden de 4 gün sonrayı hedef yaptım kendime , ikişer gün aralıklarla ilişki durumu oldu , Geçmiş aylarda tek rakamlı günde başladıysam bu ay çift günlerde başladım .2 senedir denemediğim kalmamıştı desem abartmış olmam ,bu sefer 10 gün boyunca iki üç günde bir oldu. 10 dk uzandım hemen kalkmadım. Kimi doktor 2 günde bir önerirken kimi haftada 2 bile yeterli diyor , siz ne zamandır Bekliyorsunuz , Rabbim inşallah en yakın zamanda hayırlısyla sizin güzel haberlerinizi almamızı nasip etsin kuşum