- 7 Ağustos 2025
- 15
- 1
- 1
- 28
- Konu Sahibi yayburcu12121212
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gorunuyor da gununız geçti mi bide hangi marka testinizPozitif mi
Reglin 17 gün mü gecikti neden kan testi vermedinizBenimde aynı bu şekil 17 gün geçti ara ara kanama oluyor sonra kesiliyor bir anda anlamadım pembe kahverengi basende kirli kan gibi düşük mi oluyor acaba ??
17 gün gecikme olmuş bence artık bir Dr randevusu al kanaman ara ara oluyorsa farklı bir durumda olabilir beklemenin sana faydası yok evet ilk bebegini kaybettin ama bunda aynısı olacak diye düşünme en erken zamanda git benimde düşüğüm oldu aynı şeyleri yaşamamak için öğrendiğim an Dr randevuları mi aldım bekleme gitBenimde aynı bu şekil 17 gün geçti ara ara kanama oluyor sonra kesiliyor bir anda anlamadım pembe kahverengi basende kirli kan gibi düşük mi oluyor acaba ??
Yarın haber ver kan testi sonucunu mutlakaBak bu evde yaptığım test gidecem inşallah
İnşallahBence cok net var
Doktora gittim cnm dış gebelik ten şüpheleniyor kan verdim öğleden sonra çıkacak rahim boştu sağ yumurtalıkta kese gibi bişey vardı ama yumurtlamışta olabilirsin dedi kan değerimi takip edecek düşecek mi diyeYarın haber ver kan testi sonucunu mutlaka