Pozitif mi, Negatif mi,

buradan pozitif görünüyor ama foto hemen mi çektiniz

malum bekleyince farklı sonuçlar çıkabiliyor

kan testi yaptırmışsınız

unutun bu konuyu germeyin kendinizi

açın bir komedi filmi izleyin

dizi mizi izleyin

sağlıkla kucağınıza alırsınız umarım

1 dakika içinde hemen çektim 4 sene bekledim şimdi hemen öğrenmek istedim .

Bence de pozitif. Kac gun gecikti adetin.

4 senedir aynı doktora gittiğimden bazı testler yaptırdım doktorumada onlara da bakıcak ben Hsg çektireli 2 ay olmadı .
Ya ben olsam kesin birde aile hekimine gider şüphe ediyorum der test isterdim kendi doktorun başka şeylerde baksın o ayrı

2 aydır hastalanma tarihimde kahve rengi akıntı oluyor ağır kaldırdığımda vs yorulduğumda kahve rengi akıntı yaşıyordum bu ay adetimin üstünden 5 gün geçti kahverengi akıntım oldu
Doktorunuza soyledinizmi kahverengi akintiyi benimde olmustu dusuk tehlikesi demisti .Ilac vermisti.Kahverengi akintiniz devam ediyorsa soyleyin .

Şuan gitsem alırllarmiki kan yada yarın sonucu alırmıyım
Belki aile hekimi aldığı örneği labaratuara yolluyordur . Bu gibi durumda sabah erken vermen lazım . Çünkü bana öyle olmuştu saat 11 de gittim idrarda kan vardı o zamanda yeni evliydim doktor idrar istedi birde ben gebelik testi istemiştim oda kafam rahat etsin diye tmm dedi. Ama meğer aldıkları örnek başka yere gidiyormuş o yüzden erken gitmem lazımmış sen şansını bir dene bence

Gene Çarşambayı beklicem en iyisi doktorumu beklemem teşekürler düşüncelerinizi paylaştığınız için :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…