Pozitif mi, Negatif mi,

Ama çok basit birşey bu kadar basit bir şeyi kavramak nasıl bu kadar zor bende bunu anlamıyorum
Anne olmanın en basit temel kavramı bu testtir bu bile bu kadar sorun dert bilinmezken inan ben korkuyorum bu bebekler ve anneler adına

Geçen gene böyle bir konuda yazmıştım
Arkadaşım gebelik testini yapamayacak kadarsanız bebek fikrini erteleyin biraz
Belli bir süre Bebek olmayıp en az 1000 kere bu testi yapıp , negatif durumda güneşe ışığa acaba var da ben mi görmüyorum diye bi umut tutmadıysan testi buraya atanları anlayamayabilisin canım

Siz hiç korkmayın o anneler gözü gibi bakarlar çocuklarına

4 seneme giriyorum ve Hsg çektirdim sonrası yanılma olabilirmi ?

Benim 2 gebeliğimde de çizgi silik çıkmıştı =) Rabbim gönlünüze göre hayırlısını nasip etsin inşallah. Amaaa bir defasında yine silik çıkmıştı koştur koştur hastaneye gitmiştim ama test bozukmuş

Benim 2. gebelik de Hsg üzerine kalmıştım.Kaç gün geçti bilmiyorum ama bir kan testi yaptırmak da fayda var.Hakkınızda en hayırlısı olsun inşallah.

Belli bir süre Bebek olmayıp en az 1000 kere bu testi yapıp , negatif durumda güneşe ışığa acaba var da ben mi görmüyorum diye bi umut tutmadıysan testi buraya atanları anlayamayabilisin canım
Hak eden herkes umarım birgün anne baba olur evlat sahibi olmanın verdiği mutluluğa erişir
Gerçekçi olmakta gerekmezmi sağlıklı bir anne baba adayının

4 seneme giriyorum ve Hsg çektirdim sonrası yanılma olabilirmi ?
Yeni mi hsg cektirdin canim ? Bi tane daha ysptin mi test ? Insan zor hamile kalmayinca anlamiyor galiba.. ne kadar kirici oluyor insanlar.. benimde ikinci bebegim hsg sonrasi oldu. Hatta cok bekledim adetim gecikti. Test yaptim net cift cizgi gordum ikinciyi yapmaya korktum ya cikmazsa diye.. cok iyi anlayabiliyorum seni canim :)insallah vardir bebis :)

Evet Hsg çektireli 2 ay olmadı 4 senedir ilk defa Silik bir çizgiye rastladım şimdi arayıp kimseye soramıyorum malum buradaki çoğu insan içime su serpiyor sağolsunlar yok bugün bir kere test yaptım

Evet Hsg çektireli 2 ay olmadı 4 senedir ilk defa Silik bir çizgiye rastladım şimdi arayıp kimseye soramıyorum malum buradaki çoğu insan içime su serpiyor sağolsunlar yok bugün bir kere test yaptım
Silikte olsa test de ciktiysa kanda net cikar canim. Bence acile gidebilirsen bi test yap soru isareti olmasin kafanda :) benimde ilk hamileligimde silikti kanda cikmisti hemen :)

Tebrikler. Mucize gibi değil mi? İçimizde büyürken ayrı, doğunca ayrı, büyürken ayri...her anı inanılmaz!.. Allah isteyen herkese nasip etsin. Ben kızımı kokladigimda sonsuzluk yaşıyorum sanki ❤

Eğer süresini doğru ayarladıysan pozitif test net.Benimde 1.hamileliğimde aynı böyle silik çıkmıştı.Ama ertesi gün kanda çıkmıştı hemen.Hayırlısı olsun canım.Allah kucağında göstersin inşallah.

Canım çok silik olmakla beraber ikinci çizgi görünüyor ama istersen su standart testler değil 20-25 tl olan erken gebelik testleri var onlardan alıp sabah ilk idrarla tekrar yap istersen Rabbim hakkında hayırlısını versin inşallah

Hakkınızda hayırlısı olsun şimdiden Allah sağlıkla versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…