- 3 Nisan 2014
- 36.581
- 149.742
- 798
- Konu Sahibi sKsEsLsEsBsEsK
-
Geçen gene böyle bir konuda yazmıştım
Arkadaşım gebelik testini yapamayacak kadarsanız bebek fikrini erteleyin biraz
Ama çok basit birşey bu kadar basit bir şeyi kavramak nasıl bu kadar zor bende bunu anlamıyorumBelki evliliğin sürecinde 100 kere gebelik testi yapmışımdır şunuda söyliyeyim sizin fikriniz tabi ama ilk defa böyle bişeyle karşılaşıyorum ve hiç birimiz burada gebelik yaşamadan bazı şeyleri malumki bilmiyoruz sorup öğrenmek neden bu kadar garip geldi size çözemedim sonuçta kimse anne karnında öğrenmiyor bunları .
Belli bir süre Bebek olmayıp en az 1000 kere bu testi yapıp , negatif durumda güneşe ışığa acaba var da ben mi görmüyorum diye bi umut tutmadıysan testi buraya atanları anlayamayabilisin canımGeçen gene böyle bir konuda yazmıştım
Arkadaşım gebelik testini yapamayacak kadarsanız bebek fikrini erteleyin biraz
Siz hiç korkmayın o anneler gözü gibi bakarlar çocuklarınaAma çok basit birşey bu kadar basit bir şeyi kavramak nasıl bu kadar zor bende bunu anlamıyorum
Anne olmanın en basit temel kavramı bu testtir bu bile bu kadar sorun dert bilinmezken inan ben korkuyorum bu bebekler ve anneler adına
4 seneme giriyorum ve Hsg çektirdim sonrası yanılma olabilirmi ?
Hak eden herkes umarım birgün anne baba olur evlat sahibi olmanın verdiği mutluluğa erişirBelli bir süre Bebek olmayıp en az 1000 kere bu testi yapıp , negatif durumda güneşe ışığa acaba var da ben mi görmüyorum diye bi umut tutmadıysan testi buraya atanları anlayamayabilisin canım
Yeni mi hsg cektirdin canim ? Bi tane daha ysptin mi test ? Insan zor hamile kalmayinca anlamiyor galiba.. ne kadar kirici oluyor insanlar.. benimde ikinci bebegim hsg sonrasi oldu. Hatta cok bekledim adetim gecikti. Test yaptim net cift cizgi gordum ikinciyi yapmaya korktum ya cikmazsa diye.. cok iyi anlayabiliyorum seni canim :)insallah vardir bebis :)4 seneme giriyorum ve Hsg çektirdim sonrası yanılma olabilirmi ?
Ama çok banlanıyorumyorumlarına bayılıyorum
Evet Hsg çektireli 2 ay olmadı 4 senedir ilk defa Silik bir çizgiye rastladım şimdi arayıp kimseye soramıyorum malum buradaki çoğu insan içime su serpiyor sağolsunlar yok bugün bir kere test yaptımYeni mi hsg cektirdin canim ? Bi tane daha ysptin mi test ? Insan zor hamile kalmayinca anlamiyor galiba.. ne kadar kirici oluyor insanlar.. benimde ikinci bebegim hsg sonrasi oldu. Hatta cok bekledim adetim gecikti. Test yaptim net cift cizgi gordum ikinciyi yapmaya korktum ya cikmazsa diye.. cok iyi anlayabiliyorum seni canim :)insallah vardir bebis :)
Bence pozitif gibi ama kan vermeyi dusunmuyomusunEvet Hsg çektireli 2 ay olmadı 4 senedir ilk defa Silik bir çizgiye rastladım şimdi arayıp kimseye soramıyorum malum buradaki çoğu insan içime su serpiyor sağolsunlar yok bugün bir kere test yaptım
Silikte olsa test de ciktiysa kanda net cikar canim. Bence acile gidebilirsen bi test yap soru isareti olmasin kafanda :) benimde ilk hamileligimde silikti kanda cikmisti hemen :)Evet Hsg çektireli 2 ay olmadı 4 senedir ilk defa Silik bir çizgiye rastladım şimdi arayıp kimseye soramıyorum malum buradaki çoğu insan içime su serpiyor sağolsunlar yok bugün bir kere test yaptım
Tebrikler. Mucize gibi değil mi? İçimizde büyürken ayrı, doğunca ayrı, büyürken ayri...her anı inanılmaz!.. Allah isteyen herkese nasip etsin. Ben kızımı kokladigimda sonsuzluk yaşıyorum sanki ❤Evet Hsg çektireli 2 ay olmadı 4 senedir ilk defa Silik bir çizgiye rastladım şimdi arayıp kimseye soramıyorum malum buradaki çoğu insan içime su serpiyor sağolsunlar yok bugün bir kere test yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?