Pozitif mi?

limonkim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2022
300
323
33
Merhaba bugün transferimin 8. günü dün erken gebelik testi yapmıştım silik şekilde çizgiyi görünce pozitif olduğunu düşündüm bugün yine yaptım ama çizgi var mı yok mu anlayamadım siz de bir bakar mısınız?

Eklentiler

• 470ED632-137C-4CFD-89F0-7F4029DA9DC5.webp
    88 KB · Görüntüleme: 272
Son düzenleme:
Bu da mı erken gebelik testi? Bunda ikinci çizgiyi göremedim ben Normal test alıp yapın bence erken olanlar yanılabiliyor

Bu da mı erken gebelik testi? Bunda ikinci çizgiyi göremedim ben Normal test alıp yapın bence erken olanlar yanılabiliyor
Ben de çizgi göremiyordum ama sonradan çıktı sanki. Kan testini beklemeyi düşünüyorum ya da bu akşam progestan iğne için hastaneye gittiğim de kan testi veririm.

Eklentiler

• 4424E7DE-75BC-43A6-A5D7-22DA9AB1B3AE.webp
    26,7 KB · Görüntüleme: 263
Ben de çizgi göremiyordum ama sonradan çıktı sanki. Kan testini beklemeyi düşünüyorum ya da bu akşam progestan iğne için hastaneye gittiğim de kan testi veririm.
İkinci attığınızda silik çizgi var bence direkt kan testini verin akşam Benim normalde testim 11. gündü, 9. günde vermiştim ben de

İkinci attığınızda silik çizgi var bence direkt kan testini verin akşam Benim normalde testim 11. gündü, 9. günde vermiştim ben de
Var ise kanda düşükte olsa çıkar diye düşünüyorum. İnşallah pozitifi görürüm. Çok teşekkür ederim. Sizin sonucunuz ne oldu?

kızlar sizde çizgiyi görebiliyor musunuz sizce var mı yoksa kuruma çizgisi bunda oluyor mu yaptım bakmadım bi beş on dk sonra bakınca silik çizgi vardı

Eklentiler

• C363C1CF-7FFF-4A45-9E48-C170AB4C479F.webp
    35,4 KB · Görüntüleme: 231
Bende gördüm ikinci çizgiyi.
İnşallah o çizgi varsada yoksaa Rabbım nasip etsin güzelim

Benim de transferin 5. Günü böyleydi idrar testim. 6. Gün kanda çıkmıştı

Benim de transferin 5. Günü böyleydi idrar testim. 6. Gün kanda çıkmıştı
İnşallah vardır normal kaset test yaptım onda çok çok az Silikti fotoğrafta göremezdiniz acaba daha yeni diye mi erken gebelikte çıktı kaset teste çıkmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…