• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pozitif mi

kubragocer

Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2024
819
127
18
20
Kızlar son adet 25 eylül son ilişki de 24 ekim 27 ekim beta negatif bugün 40.gune girdim ve göğüslerim aşırı şişmeye başladı laboquick test vardı yaptim ikiside silik verdi ama filtre ile daha belli oluyordu bir biraz zaman geçti aradan öyle çektim kuruma çizgisi mi
Canım ya benim de son adet 28 Eylül testim negatif kan verdim 30 Ekim'de oda negatif karnım 24 gündür 4 aylık gibi şişmiş arada bel ağrısı oluyor kasıklara batma oluyor bilmiyorum neden böyle şişmişim

Canım ya benim de son adet 28 Eylül testim negatif kan verdim 30 Ekim'de oda negatif karnım 24 gündür 4 aylık gibi şişmiş arada bel ağrısı oluyor kasıklara batma oluyor bilmiyorum neden böyle şişmişim
Valla bende anlamadım canım ya ben kan vereli bugün 6 gün oldu

Valla bende anlamadım canım ya ben kan vereli bugün 6 gün oldu
Umarım kalite düşmez kızlar var mı ben mi hayal kurmaya başladım 🥹🥹🥹🥹
:kalite çok düşmüşşş

Eklentiler

• IMG_8223.webp
    IMG_8223.webp
    26,7 KB · Görüntüleme: 44
Ayyyy nolur belirginleşsin ya çok çok silik görünüyor ama bilmiyorum pazartesi tekrar edicem 🥹🥹🥹🥹
adetine kac gun var istersen 2 gun arayla sabahları test yap bu testler kandirabiliyor bende gerçek çıkmıştı avox yada predictor Earl yaparsiniz daha iyi olur

adetine kac gun var istersen 2 gun arayla sabahları test yap bu testler kandirabiliyor bende gerçek çıkmıştı avox yada predictor Earl yaparsiniz daha iyi olur
Elimde laboquick kaset test var onunla yapmıştım 🥹 bu ay değişik hissediyorum umarım vücudumun bi oyunu değildir 🤲 Pazartesi tekrar deneyeceğim

Back
X