Pozitif sonuç alanlara bir sorum var ..

merili

Mercimekimm ☆
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2016
506
611
23
Kızlar bu clexane'ı ne zaman bırakacaksınız? Ben artık tüp bebek merkezine gitmiyorum. Kendi doktoruma devam ediyorum. Oda bir kere başlandımı hiçbir doktor keselim demez o riski almaz. Ama sen bırakmak istersen sen bilirsin dedi benim görüşüm doğuma kadar kullanacaksın dedi. Ama benim kollarımda artık yer kalmadı. Bu tüp bebekte kan testi yapılmadan direkt veriyolar ya bu ilacı. Şimdi Allah korusun bırakırım da kan pıhtılaşması olur diye de korkuyorum.

Bununla ilgili bilgisi, deneyimi olan.
Pıhtılaşmaya bağlı düşük yaşayan, doğuma kadar kullanan... Bi anlatıverin siz ne yaptınız?

Benim tavsiyem bırakmaman yönünde olur. Bana da hiçbir test yapılmadan başlandı. 12. Haftada yoğun kanama yaşadım ve doktorların kimisi bırak kimisi bırakma dedi. Bıraktım ve bebeğimi 14.haftada kaybettim. Tahlil yapıldı kan pıhtılaşmam varmış.
Rabbim yavrunu sana bağışlasın.

Benim arkadaşım kullandı canım doğuma kadar ilk göbeğinden yapıyordu hamile kalinca koldan yapmaya başladı. Kolları mosmordu doğumda ama bebeği sağlıklı olarak doğdu.

Bu kan pıhtılaşması iğne için mi
Geçerli arkadaşlar? Progestan ve estrofem içinde geçerli olurmu ? Bende onları kullanıyorum da şuan

Bende karindan vuruluyorum canim mosmor oldu koldan vuruldugunu bilmiyordum. Gerci daha benim belli degil daha transferimin 7.gunundeyim.

Canım benim rabbim biran önce bir daha nasip etsin inşallah sana .. Ben de bundan korkuyodum zaten. Söylemen gerçekten benim için ikna edici oldu bile. Çok teşekkürler.

Benim arkadaşım kullandı canım doğuma kadar ilk göbeğinden yapıyordu hamile kalinca koldan yapmaya başladı. Kolları mosmordu doğumda ama bebeği sağlıklı olarak doğdu.
Allah bağışlasın maşallah. Feda olsun ona kollarım, göbeğim fakat acaba dedim siz nasıl bir yol izlediniz.. Ama bırakmicam kesin kararımı verdim. Bir ihtimal için bile şansa bırakmam yani. Arkadaşın normal doğum mu yaptı peki canım?

Bende karindan vuruluyorum canim mosmor oldu koldan vuruldugunu bilmiyordum. Gerci daha benim belli degil daha transferimin 7.gunundeyim.
Ben tedavideki bütün iğneleri göbekten vurdum ama clexane inanılmaz yakıyor. O yüzden onu koldan yapıyorum canım. Bacaktan da yapılır fakat orası da çok kaslı olduğu için acıyor. Falan filan işte bu üç yerden istediğine vurabilirsin. İnşallah pozitif haberini alırsın da sen de yerim kalmadı diye küçük küçük sızlanırsın.

Ayy insallah canim benimm . Hamilelerin duasi kabul olurmus. InsaAllah hayirlisiyla carsamba gunu guzel haberler alirim

Canım benim rabbim biran önce bir daha nasip etsin inşallah sana .. Ben de bundan korkuyodum zaten. Söylemen gerçekten benim için ikna edici oldu bile. Çok teşekkürler.

Amin canım İnşallah bu defa hayırlısıyla kuzuma belki de kuzularima kavuşurum ama iğneyi ne olursa olsun bırakmak yok artık bana napalim bebişler için dayanacağız.

Amin canım İnşallah bu defa hayırlısıyla kuzuma belki de kuzularima kavuşurum ama iğneyi ne olursa olsun bırakmak yok artık bana napalim bebişler için dayanacağız.
Aynen canım benim bütün yağ dokularımız feda olsun onlara
Sen şimdi tekrar tedaviye başladın mı?

Amin canım inşallah bebişin şuan seninledir.
Transferden sonraki 3 gün falan hiç böyle sanki rahmini birisi içerden çimdikliyor gibi hissettin mi?
Bilemedim ki :)) ben hic bisey hissetmedim ama dun rahmimden bisey cekiliyormus gibi bi agrim vardi o da gecti onun gibi birseymi:)

Aynen canım benim bütün yağ dokularımız feda olsun onlara
Sen şimdi tekrar tedaviye başladın mı?
Kesinlikle öyle canım
Evet başladım önceki tedaviden kalan embriyolarım var inşallah onları alacağım

Bilemedim ki :)) ben hic bisey hissetmedim ama dun rahmimden bisey cekiliyormus gibi bi agrim vardi o da gecti onun gibi birseymi:)
Ben onu da yaşamıştım ama hayır sorduğum başka bişey. Gerçekten çimdikleniyosun böyle.
Daha erken dönemde olduğu için bana olan tek his buydu. Yani transferden hemen sonra bunu hissettim. O zaman ilk korkmuştum. Bişey mi oluyo falan diye eşimde tutunuyor demişti. Sonra sonra hakkaten birkaç kişiden duydum, inandım. Ama tabi olmayınca tutmadı diye asla bişey yok fakat olduysa hadi hayırlı olsun dicektim.

Yalnız o karından çekilme olayını da yaşadım bak testten önce. Yine dedim ki aha gidiyor heralde olmadı falan. Korktum. Kasıldı mı rahmim attı mı embriyoyu gibisinden ama cıkkk. Öyle değilmiş demek ki.

Şurada hiç bir şey kalmamış salı günü idrar testi yap bence. Sonucu sorucam sana.

Kesinlikle öyle canım
Evet başladım önceki tedaviden kalan embriyolarım var inşallah onları alacağım
Allah yardımcın olsun canım. İnşallah hepsi sağlıklıdır ve kaç tanesi hayırlı ise senin için o kadarı sana tutunur. Rabbim bebek hasretiyle bekleyen kimsenin kucağını boş bırakmasın.

Karindan cekilme olayi nasil tarif edebilirmisin mesela ben 5 hamilelik gecirdim hepsi dustu tabi hepsindede ayni belirtiyi yasadim. Hatta test yapmadan once anliyordum. Mesela dumduz yatinca karnim geriliyordu. Dusuklerimdede 2 3 tanesinde gerilirken cit diye sesi hissediyordum icimde. Ertesi gun tamam bu cocukda birsey var buda gidecek diyordum gercektende hemen kanama basliyordu. Yani ya kendimi cok dinliyorum yada gercekten herseyi yakinen hissesiyorum .Garip birsey.

Canım bana olan böyle kramp desen değil biri tutup sıkıyo gibi falan hiç değil. Hani birisi hakikaten rahimin ağzından elektrik süpürgesi gibi çekiyor. Rahim büzüşüyor gibi bir his. Allahım güldürsün yüzünü inşallah.

Aminn canim. Zaten belirti filan aramiyorum. Malum tecrube sahibiyim. Insallah carsamba gunu guzel haberlerle donerim

Aminn canim. Zaten belirti filan aramiyorum. Malum tecrube sahibiyim. Insallah carsamba gunu guzel haberlerle donerim
Canım şimdi aklıma geldin konuya bakıp buldum seni veee çok sevindim hayırlı olsun ya rabbim kötülükle karşılaştırmasın bidaha seni. Kucağına alırsın sağlıkla inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…