Canım şimdi aklıma geldin konuya bakıp buldum seni veee çok sevindim hayırlı olsun ya rabbim kötülükle karşılaştırmasın bidaha seni. Kucağına alırsın sağlıkla inşallah.
Ben tedavideki bütün iğneleri göbekten vurdum ama clexane inanılmaz yakıyor. O yüzden onu koldan yapıyorum canım. Bacaktan da yapılır fakat orası da çok kaslı olduğu için acıyor. Falan filan işte bu üç yerden istediğine vurabilirsin. İnşallah pozitif haberini alırsın da sen de yerim kalmadı diye küçük küçük sızlanırsın.
arkadaşım ben de transferden beri clexane kullananlardanım. ilk başlarda iğnelerimi kendim yapıyodum göbeğim kollarım bacaklarım her yerim mosmordu. sonra eşim yapmaya başladı, eli de alıştı maşallah şuan hiçbiyerimde morluk yok bi de böyle dene istersen başkasına yaptırmayı??
arkadaşım ben de transferden beri clexane kullananlardanım. ilk başlarda iğnelerimi kendim yapıyodum göbeğim kollarım bacaklarım her yerim mosmordu. sonra eşim yapmaya başladı, eli de alıştı maşallah şuan hiçbiyerimde morluk yok bi de böyle dene istersen başkasına yaptırmayı??
Benim zaten başından beri eşim yapıyor canım. İkimiz de sağlıkçıyız. Ben evde yalnıźsam göbekten yapıyorum. Evde o varsa kolumdan yaptırıyorum. Tedavinin başından sonuna kadar bütün ilaçlarımı kendim göbekten yaptım. Ama clexane inanılmaz acıtıyor. Öyle ciddi morluklarım da yok çok şükür ama yerim kalmadı artık iğne bile acıtıyor. Buna da şükür gerçi burdaki yorumlardan sonra hiç bırakmayı düşünmüyorum.