Merhaba arkadaslar Cok sukur tup bebekle insallah ikinciye anne olacagim. Suan 6 ci haftamin icindeyim insallah bebeklerimizin kese kalp atisi cinsiyet ve dogumunu allahin izniyle insallah paylasiriz benim hamileligim ilk 4 ay biraz zor gecer sizlerde durum nasil kizlar
Hayirlisi olsun canim migde bulantisi zor kizimda hic bulanti kusma olmadi ama bu zor gececek galibaMerhaba canım bende 7. haftanın içindeyim :)) çok şükür şimdilik iyi gidiyor ama mide bulantılarım var yemekler kokuyor burnuma mutfağa zor giriyorum bazen(
2 nisanda transfer oldum 3. Gün emriyosu 15 nisan test günümdü ne kadarlık 2 haftamıCanim hayirli olsun nezamandi transferin
Canım sıkıntım orda zaten 12 martta adet oldum sonraPardon canin son adet gununu soylersen hemen yazarim
Canım sıkıntım orda zaten 12 martta adet oldum sonra
Geçici menopoza soktu drum kist olduğu için direk tüp bebek tedavisine gecildi internetde emriyo transferinde 2 haftalık kabul ediliyor die ama nasıl anlanadım
merhaba arkadaşlar ,ben de 16 nisanda pozitif sonucumu aldım şükürler olsun.yarın testi tekrarlıycam,inşallah katlanır değerim...son adet tarihime göre 4 haftalık oluyor sanırım gebelik.rabbim inşallah kesesini,kalp atışlarını da göstersin ve sağlıklı bir şekilde kucağımızada almamızı nasip etsin.arkadaşlar benim cok fazla adet olacakmış gibi kasık ağrılarım var.bu durum beni korkutuyor.ama normalmiş sanırım.sizlerde de böyle birşey var mı?bir de cildim çok kurudu(normalde yağlı bir cilde sahibim)dudaklarım falan kupkuru,sık idrara çıkıyorum bir de çok iştahım açıldı..onun haricinde başka hicbir değişikliğim yok.sanırım diğer belirtiler için erken olsa gerek.benim en çok yaptığım şey ''elimi karnıma koyup YA MÜBDİ diyorum.(yoktan var eden,yaratan)anlamında.sizlerde bolbol deyin arkadaşlar.kuzularımız rabbimize emanet,inşallah yüzlerinide görmek nasip olur.allah isteyen herkeze versin...
Merhaba arkadaslar Cok sukur tup bebekle insallah ikinciye anne olacagim. Suan 6 ci haftamin icindeyim insallah bebeklerimizin kese kalp atisi cinsiyet ve dogumunu allahin izniyle insallah paylasiriz benim hamileligim ilk 4 ay biraz zor gecer sizlerde durum nasil kizlar
merhaba arkadaşlar ,ben de 16 nisanda pozitif sonucumu aldım şükürler olsun.yarın testi tekrarlıycam,inşallah katlanır değerim...son adet tarihime göre 4 haftalık oluyor sanırım gebelik.rabbim inşallah kesesini,kalp atışlarını da göstersin ve sağlıklı bir şekilde kucağımızada almamızı nasip etsin.arkadaşlar benim cok fazla adet olacakmış gibi kasık ağrılarım var.bu durum beni korkutuyor.ama normalmiş sanırım.sizlerde de böyle birşey var mı?bir de cildim çok kurudu(normalde yağlı bir cilde sahibim)dudaklarım falan kupkuru,sık idrara çıkıyorum bir de çok iştahım açıldı..onun haricinde başka hicbir değişikliğim yok.sanırım diğer belirtiler için erken olsa gerek.benim en çok yaptığım şey ''elimi karnıma koyup YA MÜBDİ diyorum.(yoktan var eden,yaratan)anlamında.sizlerde bolbol deyin arkadaşlar.kuzularımız rabbimize emanet,inşallah yüzlerinide görmek nasip olur.allah isteyen herkeze versin...
Merhaba bebegini saglıkla kucagına alırsın inş. ilk tüp bebek denemenmiydi cnm
sağol canım.evet ilkti.
arkadaşlar hangi laçlara devam ediyorsunuz?benim sabahları vajinal jel,cyclo-progynova draje,coraspin ve günaşırı progestan iğnem devam ediyor.birde folik var tabi.
Cnm Allah tamamına erdirsin saglıkla kucagına almayı nasip etsin isteyen herkese banada nasip etsin Rabbim
Canim ben progestan hap gunde 4 tane corasprini kestiler lekelenmem var. folik kullaniyorum estrofem gunde 3 tane birde 5 gunde bir proluton ignesağol canım.evet ilkti.
arkadaşlar hangi laçlara devam ediyorsunuz?benim sabahları vajinal jel,cyclo-progynova draje,coraspin ve günaşırı progestan iğnem devam ediyor.birde folik var tabi.
Kızlar ne yazacağımı inanın bilmiyorum ama sonucum pozitif :)) o kadar duygulandımki hastaneden beri ağlıyorum. Eşimin o yüz ifadesini asla unutmayacağım kıyamam ona bu mutluluğu herkes yaşasın herkes.....
Canimmmm massallahhhhh allahim kucaginda gormeyi nasip etsinn seni ve esini tebrik ederim ilk denememiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?