Pozitif sonuc alanlarlar buraya

Cok sevindim canim okadar cok bizim gibi olan varki rabbim onlarada yasatsinnn insallah

Canim hayirli olsun nezamandi transferin

meraba benim bugün transferden sonraki 7. günüm biraz utanarakta olsa sormak istiyorum ilişki yasak ama ben aslında vajınısmus olmama rağmen bugün eşim yüzeyselde olsa boşalmak istedi ve bende dayanamayıp orgazm oldum cok korkuyorum cok etkisi olurmu????? lütfen cevap yazın

Canim hayirli olsun nezamandi transferin

meraba benim bugün transferden sonraki 7. günüm biraz utanarakta olsa sormak istiyorum ilişki yasak ama ben aslında vajınısmus olmama rağmen bugün eşim yüzeyselde olsa boşalmak istedi ve bende dayanamayıp orgazm oldum cok korkuyorum cok etkisi olurmu????? lütfen cevap yazın
ben bu siteye daah bugün katıldım cevap yazılan kısmıda soru sorulan kısmıda çok zor buluyorum sanıyorum yazdıkca öğrenicem yukarıdaki soru banamı anlamış değilim ama ben cevap veriyorum öncelikle teşekkür ederim transferim nisan 11 de oldu 23 nisanda sonuç alıcam

mrb zeynep hanım ordamısınız bişey sorabilirmiyim müsiatseniz??

Korkma canım bişi olmaz Allahın izniyle aynı durum bendede oldu bende gecen hafta pozitif sonuç aldım için rahat olsun yalnız ilişki zararlı olabilir dikkatli ol

Canim ben ilk kizimda esimle hic bir sekilde cinsel iliski icerisinde bulunmadim dr yasaklamisti suan icin durumunda sorun yok ama bunlar degerli bebekler biraz. Sabir

pozitif alanlar buraya yazmışsınız
peki benim gibi negatif alanlar nereye(((

Ahhh canim sende gel burasi herkeze acikkk tup bebekte cok negatif aldim. Boyle topiklerde. Yine vardim hosgeldinn diyelim.

Cok sevindim canim okadar cok bizim gibi olan varki rabbim onlarada yasatsinnn insallah

Allah razı olsun canım sağolasın. sende durum nedir peki ben bu topiğe dün ilk kez yazdım normalde bahçeci topiğinde yazıyorum o yüzden sizlerin tedavi durumlarını bilmiyorum kusura bakmayın (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…