Pozitif sonuc alanlarlar buraya

Kızlar ne yazacağımı inanın bilmiyorum ama sonucum pozitif :)) o kadar duygulandımki hastaneden beri ağlıyorum. Eşimin o yüz ifadesini asla unutmayacağım kıyamam ona bu mutluluğu herkes yaşasın herkes.....

Allah razı olsun canım.. evet ilk denememdi ve 6 yıllık evliyim o kadar çok istiyodukki ama olmuyodu bi türlü testlerim falanda normal çıkıyodu 2 kere aşılama denedik.. Sonra tüp bebeğe karar verdik ve ilk denemede pozitifi gördük Rabbim isteyen herkese bu mutluluğu yaşatsın inşallahhhhh....

Cok sevindim canim okadar cok bizim gibi olan varki rabbim onlarada yasatsinnn insallah

Canim hayirli olsun nezamandi transferin

meraba benim bugün transferden sonraki 7. günüm biraz utanarakta olsa sormak istiyorum ilişki yasak ama ben aslında vajınısmus olmama rağmen bugün eşim yüzeyselde olsa boşalmak istedi ve bende dayanamayıp orgazm oldum cok korkuyorum cok etkisi olurmu????? lütfen cevap yazın

Canim hayirli olsun nezamandi transferin

meraba benim bugün transferden sonraki 7. günüm biraz utanarakta olsa sormak istiyorum ilişki yasak ama ben aslında vajınısmus olmama rağmen bugün eşim yüzeyselde olsa boşalmak istedi ve bende dayanamayıp orgazm oldum cok korkuyorum cok etkisi olurmu????? lütfen cevap yazın
ben bu siteye daah bugün katıldım cevap yazılan kısmıda soru sorulan kısmıda çok zor buluyorum sanıyorum yazdıkca öğrenicem yukarıdaki soru banamı anlamış değilim ama ben cevap veriyorum öncelikle teşekkür ederim transferim nisan 11 de oldu 23 nisanda sonuç alıcam

merhaba arkadaşlar ,ben de 16 nisanda pozitif sonucumu aldım şükürler olsun.yarın testi tekrarlıycam,inşallah katlanır değerim...son adet tarihime göre 4 haftalık oluyor sanırım gebelik.rabbim inşallah kesesini,kalp atışlarını da göstersin ve sağlıklı bir şekilde kucağımızada almamızı nasip etsin.arkadaşlar benim cok fazla adet olacakmış gibi kasık ağrılarım var.bu durum beni korkutuyor.ama normalmiş sanırım.sizlerde de böyle birşey var mı?bir de cildim çok kurudu(normalde yağlı bir cilde sahibim)dudaklarım falan kupkuru,sık idrara çıkıyorum bir de çok iştahım açıldı..onun haricinde başka hicbir değişikliğim yok.sanırım diğer belirtiler için erken olsa gerek.benim en çok yaptığım şey ''elimi karnıma koyup YA MÜBDİ diyorum.(yoktan var eden,yaratan)anlamında.sizlerde bolbol deyin arkadaşlar.kuzularımız rabbimize emanet,inşallah yüzlerinide görmek nasip olur.allah isteyen herkeze versin...
mrb zeynep hanım ordamısınız bişey sorabilirmiyim müsiatseniz??

ben bu siteye daah bugün katıldım cevap yazılan kısmıda soru sorulan kısmıda çok zor buluyorum sanıyorum yazdıkca öğrenicem yukarıdaki soru banamı anlamış değilim ama ben cevap veriyorum öncelikle teşekkür ederim transferim nisan 11 de oldu 23 nisanda sonuç alıcam

Korkma canım bişi olmaz Allahın izniyle aynı durum bendede oldu bende gecen hafta pozitif sonuç aldım için rahat olsun yalnız ilişki zararlı olabilir dikkatli ol

Korkma canım bişi olmaz Allahın izniyle aynı durum bendede oldu bende gecen hafta pozitif sonuç aldım için rahat olsun yalnız ilişki zararlı olabilir dikkatli ol[/QUOTE

Cnnm test sonucunu almadan oncede agrilarin varmiydi benm pazartesi test gunum agrilarim cok oluyor geciyor sonra tekrar kramp gibi de oluyor

Canim ben ilk kizimda esimle hic bir sekilde cinsel iliski icerisinde bulunmadim dr yasaklamisti suan icin durumunda sorun yok ama bunlar degerli bebekler biraz. Sabir

pozitif alanlar buraya yazmışsınız
peki benim gibi negatif alanlar nereye:((((

Ahhh canim sende gel burasi herkeze acikkk tup bebekte cok negatif aldim. Boyle topiklerde. Yine vardim hosgeldinn diyelim.

Cok sevindim canim okadar cok bizim gibi olan varki rabbim onlarada yasatsinnn insallah

Allah razı olsun canım sağolasın. sende durum nedir peki ben bu topiğe dün ilk kez yazdım normalde bahçeci topiğinde yazıyorum o yüzden sizlerin tedavi durumlarını bilmiyorum kusura bakmayın :((

Korkma canım bişi olmaz Allahın izniyle aynı durum bendede oldu bende gecen hafta pozitif sonuç aldım için rahat olsun yalnız ilişki zararlı olabilir dikkatli ol[/QUOTE

Cnnm test sonucunu almadan oncede agrilarin varmiydi benm pazartesi test gunum agrilarim cok oluyor geciyor sonra tekrar kramp gibi de oluyor

Oluyordu canım adet olacakmış gibi kasık ağrım vardı tutunma ağrısı diyorlar hadi hayırlısı inşallah bebeğine kavuşursun

Back
X