geçmiş olsun, hemoroid problemiyle hamilelikte çok zor zamanlar geçirdim..bu konuyla ilgili burada bir topik var( gebelik bölümünde), istersen bir göz at.. oradaki arkadaşların dediklerinden de çok yararlandım.. ılık ılık sürekli duşa girdim, ayrıca günde 4-5 kez belden aşağısını yıkadım ama ılık.. doktorum kortos diye bir krem verdi, kullandım çok işe yaramadı.. ama ben internetten anusol diye bir krem aldım, önceden de hemoroidde kullanmıştım, o işe yaradı, ılık duş çok faydalı oldu, bir de o topikte bir arkadaş demişti, gece pamuğa bol zeytinyağı döküp hemoroidin üstüne koyup uyudum, ağrısını hafifletmişti, çok zor oluyor, o yüzden aklıma gelen ve uyguladığım herşeyi yazdım.. çok geçmiş olsun..
canım öncelikle ilgin cevabın için çok teşekkür ederim. öncelikle senin doğumdan sonra geçti mi bebeğe zararı varmı. bu beze geçer mi kalıcı mı? bana da doktor buz koy dedi sıcak su yanlış uygulama dedi. bir de procto glyvenol verdi. haftaya kontrol var bakalım sağolasın canım umarım kolayca atlatırım. annem yıllardır çekiyor umarım geçicidir.